Barça

Víctor Font anuncia tres noves directives

Eleccions. El precandidat suma ja cinc dones a la seva junta i presumeix que, si guanya les eleccions, la seva directiva serà la que tindrà més dones en la història del club

Víctor Font, precandidat a la presidència del Barça, ha donat a conèixer avui el nom de tres noves directives. Es tracta d’Annamari Basora, Carolina Fabregat i Maria José Balañá. Les tres seran presentades en societat demà en un acte organitzat per la precandidatura Sí al futur sobre el paper de la dona en el món de l’esport. Les tres noves incorporacions se sumen a les ja anunciades de Maria Teresa Andreu i Joana Barbany i Font presumeix que si guanya les eleccions, la seva junta serà la que tindrà més dones en la història del club.

Basora, neboda d’Estanislau Basora, és l’actual directora de comunicació i patrocinis de La Vanguardia i s’incorpora a l’àrea social i institucional. Balañá formarà part de la mateixa àrea i és responsable del sector de l’entreteniment dins el Grup Balañá. Carolina Fabregat formarà part de l’àrea econòmica. Es dedica a l’emprenedoria, la gestió de patrimoni i start-ups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)