Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Els dos gols donaran confiança a Nahuel”

Francisco es va mostrar satisfet al final de l’enfrontament. Sobre la mateixa gespa de La Albuera va oferir la roda de premsa telemàtica en què va reconèixer, malgrat tot, que el seu equip va tenir dificultats per entrar en el partit. “Ens ha costat perquè la circulació de pilota era lenta, el camp no ha estat del tot fluid i hi ha hagut molt de joc dividit, però ja sabíem que seria complicat, davant d’un equip que està fent molt bé les coses en la seva lliga i que ha competit molt bé tot i quedar-se amb deu abans del descans”, va dir el tècnic, que va explicar que creu que el duel d’ahir reforça el grup i certs noms: “Aconseguim la classificació, que és el més important, amb dos gols de Nahuel, que agafa confiança, i també amb jugadors que agafen minuts com ara Aday, que feia dos mesos que no jugava per lesió, o com Pablo, que feia dies que no jugava.”

En aquest sentit, també es va referir a les rotacions introduïdes amb la mirada posada en el duel de lliga de dilluns al feu del Tenerife. “Ho tinc molt clar, i els he dit als jugadors abans de venir a l’estadi que no havien de demostrar res, que tenen la meva confiança. Havíem de competir, agafar to físic de cara a Tenerife”, va indicar. “ Hi ha gent que s’ha quedat a Girona treballant i preparant-se per estar físicament per al partit. Volíem passar l’eliminatòria, però teníem la mentalitat també en el partit a Tenerife, on volem acabar l’any amb victòria”, va completar Francisco, que finalment va lloar els nois del filial que van tenir minuts: “Han estat fantàstics; juguen molt bé i ens ajuden molt en el dia a dia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)