Barça

L'equip femení jugarà el derbi contra l'Espanyol al Camp Nou

Serà el 6 de gener i es commemorarà els 50 anys del partit que va jugar en el mateix escenari la Selecció Ciutat de Barcelona, embrió del femení blaugrana

El FC Barcelona ha anunciat que l’equip femení de futbol jugarà el derbi contra l’Espanyol del 6 de gener al Camp Nou- El partit, de lliga, es jugarà el dia de Reis a les sis de la tarda. El partit servirà per commemorar el 50è aniversari del partit que el 25 de desembre del 1970 va disputar en el mateix escenari l’equip de dones Selecció Ciutat de Barcelona, considerat com l’embrió del futbol femení blaugrana. Aquell dia, el conjunt entrenat per Antoni Ramallets va jugar contra la UE Centelles davant 60.000 persones com a preludi del partit que va jugar el primer equip masculí contra el CSKA de Sofia. està previst que el dia 6 de gener, si la situació sanitària ho permet, puguin presenciar el derbi en directe una representació de les jugadores que van disputar aquell històric partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)