Barça

“Havíem de guanyar tres partits i ens en falta un”

Barça. Ronald Koeman torna a queixar-se del calendari i espera una nova victòria contra el València

Després de la important victòria contra la Real Sociedad, el Barça s’enfronta demà al València amb l’obligació de continuar sumant de tres en tres. Ronald Koeman, abans de l’entrenament d’aquesta tarda, ha parlat de l’equip.

EL PARTIT

“Sempre depenem de nosaltres, hem de posar energia i concentració. Ells només han perdut un partit dels últims sis, només contra l’Atlético. I han guanyat al Real Madrid. És un equip competitiu i haurem d’estar bé. Sempre tenim oportunitats i hem de tenir més efectivitat i sentenciar”.

CANVI DE SISTEMA

“Depèn també del rival, hi ha mots que juguen 4-4-2, sóc partidari d’omplir el mig del camp amb gent que pot atacar i defensar. La llibertat i la qualitat de cada un pot canviar les posicions en el mig del camp i això ho estem millorant. Estem anant més amunt”.

EL GRUP

“L’ambient sempre ha estat bo tot i les derrotes. Sempre és millor tenir bon ambient amb les victòries. Contra la Real havíem d’estar molt bé en el joc sense pilota, per la seva qualitat. El partit va ser molt bo per poder pressionar al rival. No podem pressionar quan el rival juga en llarg. Sempre volem pressionar, però a vegades no surt. Hem de continuar així. Ara hem de guanyar. Havíem de guanyar els tres seguits de casa i ens falta un”.

EL PAS PEL VALÈNCIA

“No és el millor record que tindré en la meva carrera com a entrenador. Potser em vaig equivocar. Va ser uns estança curta però com a mínim vam guanyar la copa. És un lloc complicat, en els últims quinze anys han tingut molts canvis d’entrenador”.

LA SEGONA PART

“El problema més que el cansament va ser haver marxat 2-1 a la mitja part. Si haguéssim aprofitat les oportunitats, la segona part hagués estat diferent”.

ARAÚJO

“És un jugador jove però molt fort físicament. És ràpid tot i ser alt. Té caràcter, mana i entrena molt bé tots els dies. Ha de millorar amb pilota, el seu primer control, la circulació de pilota, buscar passades verticals, crec que té un bon futur i ell vol millorar i està obert a qualsevol consell”.

CALENDARI

“Penso com sempre. És una bogeria. Ara la Supecopa, molts horaris fora de casa amb horaris molt tard. Estem matant als jugadors. Hem de pensar en els viatges, arribem tard a casa molts dies”.

DESCANS A DEST

“Tenim els informes dels metges i si el jugador està bé seguirà jugant, sempre sense arriscar”.

DE JONG

“Té més llibertat en el seu joc i pot fer més coses amunt, tenir més pes en l’última part del camp. Depèn de qui tingui al seu costat pot agafar més llibertat. Ha agafat més responsabilitat en el camp. M’agrada el que està fent. Ha de manar perquè és el futur d’aquest club”.

RIQUI PUIG

“Hi ha competència però hi ha gent que en els entrenaments potser no fa prou per canviar a l’entrenador”.

COUTINHO

“M’agrada aquest jugador, té molt bones coses amb pilota, sap posar energia per la seva trajectòria a Anglaterra i en el Bayern. Ha tingut molèsties i ara li toca treballar per quan tingui una possibilitat de jugar”.

PJANIC

“Tenim molta competència. Si ha entrat Aleñá és perquè es esquerrà i necessitàvem un esquerrà quan vam haver de canviar a Pedri. Com la resta, ha d’esperar l’oportunitat i demostrar que l’entrenador s’està equivocant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)