Barça

Laporta presenta la seva guàrdia pretoriana

Eleccions. L’expresident presenta el seu equip de precandidatura, amb velles cares conegudes de la seva anterior junta com ara Rafael Yuste, Alfons Castro, Josep Ignasi Macià, Josep Cubells i Maria Elena Fort

Joan Laporta ha presentat aquesta tarda en societat el seu equip de precandidatura. En l’equip, velles cares conegudes com les de Rafael Yuste, Alfons Castro, Josep Ignasi Macià, Josep Cubells i Maria Elena Fort, i nous integrants en el vaixell com Antonio Escudero Martínez, Aureli Mas, Josep Maria Albert, Xavier Barbany, Miquel Camps, Xavier Puig Hernández, Joan Solé, Jordi Llauradó, Juli Guiu i Jaume Giró. Un total de quinze figures, a qui se’ls hi podria sumar encara algun integrant més tal i com ha remarcat el mateix Laporta, fins a un màxim de 21 noms que és el límit de la llista que es pot presentar al club.

“Per mi és un goig sentir-me tant ben acompanyat. Són persones amb una sensibilitat especial per dirigir aquest club. El Barça està fet d’ànima. Més enllà dels títols i del futbol, ha de tenir lideratge i exigència. Farem que aquest lideratge sigui excels en totes les àrees del club. Com deia Armand Carabén la clau de l’èxit és pensar en la gestió com l’element clau de competir i guanyar, i això s’ha de fer amb lideratge. La traducció de la gestió és competir i guanyar. Posaran tots ells el seu talent a disposició del Barça en el moment més delicat de la seva història. Haurem de revertir una situació molt complicada. Tots treballarem i treballarem bé per fer que el Barça segueixi sent un referent mundial. Aquest equip directiu, juntament amb un equip d’executius, el que farem és treballar per revertir la situació ruïnosa que avui viu el club econòmicament. Sortirem a explicar el club a tot el món, amb el cap ben dret, perquè tenim el millor actiu del món: el Barça. Ens sentim hereus de l’esperit de Joan Gamper i de Joan Cruyff. Ell ens va ensenyar a ser guanyadors. Qui ens vulgui acompanyar en aquest repte serà benvingut”, ha explicat Laporta.

En l’acte d’avui s’ha vist a un Laporta fort, convençut de les seves possibilitats, tot i que prefereix fugir de l’etiqueta de favorit. “El mateix dia que es van acabar les eleccions del 2015 vaig tenir clar que em presentaria de nou. Ja ho vaig dir: No surrender!. Tenia la convicció que el nostre model era el bo. En aquells moments el club venia d’un triplet i no va poder ser. Em sento amb la determinació per prendre les decisions que calguin”. “Estem marcant perfil. No estem cometent errors. En aquesta tercera setmana hem buscat el contacte amb els socis, visitant les diferents seus. i vam fer l’acte de la lona. Allò va ser una gran idea del nostre director de campanya. Es va explicar als companys de precandidatura primer i va agradar. És una acció amable. Forma part de la rivalitat del futbol. Té un punt d’ironia, cert, però això és donar vida a aquest gran espectacle que és el futbol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)