Barça

Font: “Nosaltres som els únics que hem treballat amb Xavi per donar-li un projecte d’èxit”

Eleccions.

El precandidat a les eleccions del Barça, Víctor Font, s’ha mostrat rotund a l’hora de refermar la vinculació de la seva candidatura amb Xavi Hernández. L’excapità del Barça s’ha desmarcat, en una entrevista publicada per El Periódico d’alinear-se amb una candidatura però Font ha deixat clar que el terrassenc continua sent el pal de paller del seu projecte.

“Nosaltres tenim un projecte treballat en el qual Xavi Hernández és la pedra angular”, ha explicat Font: “Ara bé, és cert que nosaltres hem estat els únics que hem treballat per crear les condicions perquè Xavi i el seu equip puguin treballar a gust i amb garanties de tenir un projecte d’èxit”. Font, a més, ha admès que la no vinculació de Xavi amb una candidatura és un fet que ell porta insistint durant tota la precampanya i que tothom hauria de “defugir del marc mental d’anar amb un [candidat] o amb un altre”: “Pel bé del Barça, i ell ho comparteix, que ell estigui vinculat a una candidatura no té cap sentit i a mi m’agradaria que guanyi qui guanyi pugui comptar amb ell.” Font també ha fet referència a la carta publicada per l’entrenador de l’Al Sadd en què referma el seu compromís amb el seu actual equip: “Xavi té un contracte com a embaixador del Mundial de Qatar 2022 i com a part d’això ha escrit aquesta carta que feia un mes i mig que estava escrita. S’ha emès avui perquè és el dia de Qatar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)