Barça

Confiança plena en Xavi

Víctor Font. El precandidat afirma que l’excapità blaugrana no és patrimoni exclusiu de la seva candidatura, però diu que ell és l’únic que ha treballat en un projecte fet perquè ell hi sigui

El precandidat a les eleccions del Barça Víctor Font s’ha mostrat rotund a l’hora de refermar la vinculació de la seva candidatura amb Xavi Hernández. L’excapità del Barça s’ha desmarcat d’alinear-se amb una candidatura, però Font ha deixat clar que el terrassenc continua sent el pal de paller del seu projecte.

“Nosaltres tenim un projecte treballat en el qual Xavi Hernández és la pedra angular”, ha explicat Font. “Ara bé, és cert que nosaltres hem estat els únics que hem treballat per crear les condicions perquè Xavi i el seu equip puguin treballar a gust i amb garanties de tenir un projecte d’èxit.” Font, a més, ha admès que la no vinculació de Xavi amb una candidatura és un fet en què ell ha insistit durant tota la precampanya i que tothom hauria de “defugir el marc mental d’anar amb un [candidat] o amb un altre”. “Pel bé del Barça, i ell ho comparteix, que ell estigui vinculat a una candidatura no té cap sentit i a mi m’agradaria que guanyi qui guanyi pugui comptar amb ell”, ha assenyalat. Font també ha fet referència a la carta publicada per l’entrenador de l’Al-Sadd en què referma el seu compromís amb el seu actual equip: “Xavi té un contracte com a ambaixador del mundial de Qatar 2022 i com a part d’això ha escrit aquesta carta, que feia un mes i mig que estava escrita. S’ha emès avui perquè és el dia de Qatar.”

Seccions femenines

Font va comparèixer en un debat promogut per la seva candidatura en què es va tractar el paper de la dona en el món de l’esport i més concretament en el Barça. El precandidat va aprofitar l’acte per dir que una de les propostes del seu mandat és la creació d’equips femenins en totes les seccions professionals que té el club, a més de fundar una secció de natació sincronitzada. A la pregunta de com planteja crear aquestes seccions en un context de crisi econòmica, Font va dir que això forma part del pla a sis anys: “Els primers mesos seran per fer un pla de xoc econòmic i a partir de la temporada vinent reestructurarem la despesa i farem créixer els ingressos. Amb aquests excedents podrem fer front a la creació d’aquests equips.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)