Espanyol

L’Espanyol cau de penal (1-0) al camp del Llevant

1a divisió. Rubén Casado lamenta, al final del partit, que el seu equip hagi acabat amb una jugadora menys i li hagin xiulat dos penals

Nova derrota de l’Espanyol femení. Després de la golejada encaixada, a casa, contra el Real Madrid, l’equip de Rubén Casado ha perdut a la ciutat esportiva de Bunyol, on juga el Llevant, per la mínima. Un penal, transformat en el minut 23 per Esther, ha donat els tres punts a les jugadores granota.

Tot i que han jugat un bon partit, les blanc i blaves no han pogut empatar i, en el tram final del partit, han vist com l’àrbitre, Dolores Martínez Madrona, els xiulava un segon penal, que ha xutat Irene i ha aconseguit aturar Montse Quesada.A més, la jugadora espanyolista Elba ha vist targeta vermella en el minut 88. Tot plegat ha provocat les queixes de Rubén Casado després del partit. “Ens hem merescut més, però que et xiulin dos penals i t’expulsin una jugadora et condiciona molt”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)