Girona

Un argument més

El doblet contra la Gimnástica Segoviana en la copa ha de servir d’estímul per a Nahuel Bustos, que encara no ha marcat en la lliga

Des de la reaparició de Cristhian Stuani, Francisco ha situat en la formació inicial dos dels tres davanters purs

Condicionat per les absències, Francisco Rodríguez es va haver d’acostumar a jugar uns quants partits amb un sol davanter de referència. Mamadou Sylla, la sorprenent aparició de l’arrencada de temporada, va jugar uns quants partits sol al davant i és, amb diferència, el punta que més minuts acumula en la lliga. Des de l’esperada reaparició de Cristhian Stuani, l’entrenador del Girona ha jugat els quatre partits de lliga amb dos davanters d’entrada. Amb l’excepció del Carlos Belmonte, on Stuani va començar a la banqueta, els escollits d’inici han estat l’uruguaià i el vallesà, i l’aportació escassa i intranscendent de Nahuel Bustos quan entrava no feia pensar en una alteració de l’ordre. Cridat a tenir un protagonisme destacat a Montilivi des que va ser fitxat a última hora del mercat, l’argentí ha anat acumulant minuts amb l’ansietat de no haver marcat en cap de les seves onze aparicions en la lliga. El paper en la copa, amb un doblet determinant dijous al camp de la Gimnástica Segoviana, ha de servir de revulsiu perquè el Girona sumi un argument més a la capacitat ofensiva, també en la lliga. “Els dos gols donaran confiança a Nahuel”, va augurar Francisco després de la victòria a Segòvia. El protagonista és el primer que assumeix que necessita millorar per assolir el nivell esperat. “Estic intentant recuperar la intensitat i el joc que tenia abans d’arribar a Girona. De mica en mica crec que ho recuperaré per aportar el meu granet de sorra a l’equip”, explicava l’exjugador del Talleres de Córdoba.

Com Stuani, Nahuel Bustos també va haver de superar un període d’absència, per culpa d’una lesió muscular que li va fer perdre’s cinc partits. Des que l’uruguaià va tornar, l’argentí també ha estat a punt, i el tècnic ha pogut escollir dos dels tres davanters de referència. A Bustos, li farà faltar agafar impuls després del doblet en la copa i fer un pas endavant si vol discutir la condició de titulars de Mamadou Sylla, màxim golejador amb cinc dianes, i Cristhian Stuani, guia i referent absolut. Francisco també ha utilitzat al davant Pablo Moreno, tot i que sol fer-lo arrencar des de la banda, i els jugadors del filial Àlex Pachón, Pau Víctor i Adri Turmo.

TOTS TRES A PUNT
8. CASTELLÓ-GIRONA (0-1)
Sylla
(titular) 82’
Nahuel Bustos
(titular) 62’
Stuani
(suplent) 28’
16. GIRONA-MIRANDÉS (1-0)
Sylla
(titular) 90’
(1 gol) Stuani
(titular) 61’
Nahuel Bustos
(suplent) 15’
17. ALBACETE-GIRONA (0-2)
Sylla
(titular) 90’
Nahuel Bustos
(titular) 62’
Stuani
(suplent) 28’
2. GIRONA-LOGROÑÉS (2-0)
Sylla
(titular) 90’
Stuani
(titular) 77’
(2 gols)
Nahuel Bustos
(suplent) 13’
18. GIRONA-RAYO (0-0)
Sylla
(titular) 69’
Stuani
(titular) 77’
Nahuel Bustos
(suplent) 13’
EN LA LLIGA
MAMADOU SYLLA
15 partits (13 de titular) 1181 minuts 5 gols
CRISTHIAN STUANI
6 partits (4 de titular) 366 minuts 2 gols
NAHUEL BUSTOS
11 partits (6 de titular) 489 minuts Cap gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)