1a divisió

Xoc d’inèrcies positives

1a divisió. El Real Madrid, reforçat després de quatre victòries consecutives, visita a Ipurua un Eibar que acumula sis partits sense perdre

El Real Madrid visita Ipurua per intentar alimentar el foc d’un final de 2020 que l’ha dut, amb quatre victòries d’una tacada, a redreçar el que era una situació delicada tant en la Champions League com en la lliga. Per continuar allargant el seu bon moment, el conjunt blanc haurà de superar un Eibar que viu un dels trams més positius de la temporada –entre lliga i copa sis partits consecutius sense perdre–. “El partit és especialment important. Ara tenim la sensació que estem millor i que tot serà més fàcil, però la realitat és que això no és així. A Ipurua tindrem un partit molt complicat i necessitarem la nostra millor versió”, va esmentar ahir Zinédine Zidane, que la temporada passada va aconseguir una victòria plàcida en la seva visita a Eibar (0-4). En fa dues, però, encara amb Santiago Solari a la banqueta, els blancs van encaixar una dolorosa golejada (3-0) contra el sempre orgullós conjunt de José Luis Mendilibar.

Benzema, pletòric

El punta lionès ha tornat en un estat de confiança notable després de la lesió i està sent decisiu en les últimes actuacions del conjunt blanc, ha marcat quatre gols en els darrers tres partits i ha participat de manera molt activa en les victòries que han regenerat el crèdit de Zidane. “De qualitat sempre n’ha tingut, però ara és un jugador més madur, i ho està arrodonint amb gols”, va manifestar ahir el tècnic marsellès, mentre que el seu homòleg a l’Eibar, Mendilibar, va anar encara més lluny. “Karim Benzema és el millor davanter del món. Defensa, ataca, fa gols, ajuda en el joc... Té de tot”, va argumentar ahir el tècnic del conjunt guipuscoà, sobre un Benzema que les dues últimes temporades ha superat els vint gols per temporada i que actualment en compta sis en onze enfrontaments.

Hazard, sense data

Una de les grans incògnites que hi ha ara mateix al vestidor del Real Madrid envolta la situació d’un Eden Hazard que continua entrant i sortint de l’equip, enllaçant problemes físics, sense continuïtat i tampoc data de retorn. “Abans d’arribar al Madrid mai li havia passat això i és una llàstima, però el més important és que Eden es recuperi bé i no farem ximpleries per forçar la seva reaparició”, va argumentar ahir el mateix Zidane.

L’internacional belga ha tornat a quedar fora d’una convocatòria en què tampoc hi figuren Vinícius Júnior, baixa a causa d’una gastroenteritis ni Isco Alarcón, per decisió tècnica. Luka Jovic, Mariano Díaz i Martin Odegaard entren en la llista per reforçar la parcel·la ofensiva d’un Madrid que busca el seu cinquè triomf consecutiu.

3 Partits guanyats 8

6 Partits empatats 2

4 Partits perduts 3

9 Gols a favor 22

10 Gols en contra 13

Ara que estem millor pensem que tot serà més fàcil, però no és així; serà molt difícil
Zinédine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Frase
José Luis Mendilibar
ENTRENADOR DE L’EIBAR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)