1a divisió

Tebas: “Florentino va molt despistat en el tema de la Superlliga”

Enfrontats. Resposta del president de LaLiga al màxim mandatari del Madrid, després del que va dir diumenge

La resposta de Javier Tebas a Florentino Pérez pel que va dir diumenge el president del Real Madrid, davant dels seus socis, sobre la Superlliga europea i sobre el mal tracte que rep el seu club en les transmissions televisives, ha arribat des de les xarxes social. El màxim mandatari de Laliga ha piulat en el seu compte de Twitter el següent missatge: “Crec que el president del Madrid va molt despistat amb el tema de la Superlliga, l’han d’informar millor. I sobre les retransmissions... si creu que no són objectives, en el comandament a distància hi ha una opció per escoltar el partit amb Real Madrid Televisión. Segur que són més ‘objectives’”.

Florentino Pérez es va queixar de certs comentaris al voltant del seu equip per part dels comentaristes televisius. “A la televisió hi ha vegades que no repeteixen jugades que són molt importants. Tothom veu que hi ha una gran diferència, no només en la repetició de les imatges sinó en els comentaris de les persones que no són mai favorables al Real Madrid. És un clam popular el diferent tracte que ens fan respecte a la resta d’equips”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)