Barça

El món de les penyes, abocat a la recollida de firmes

Eleccions. El Barça confirma que s’habiliten 190 locals de les penyes fins al dia 7 de gener, per recollir signatures per a tots els precandidats

La Confederació Mundial de Penyes ha activat tota la maquinària per tal que el soci del Barça no quedi en fora de joc en aquestes eleccions, condicionades clarament per la Covid-19. Com explicàvem la setmana passada, les penyes recolliran signatures a favor dels nou precandidats que aspiren a la presidència del Barça el pròxim 24 de gener. Davant d’un context difícil, amb moltes restriccions de mobilitat derivades de la pandèmia, s’ha arribat a un consens per tal d’habilitar centres fixos de recollida de firmes. La confederació ha fet arribar butlletes a totes les seves penyes, i les federacions han designat punts oficials per a la recollida de signatures a cadascuna de les seves àrees d’influència. El club ha informat que s’han designat un total de 190 penyes com a punts de recollida oficials entre Catalunya i Espanya. A aquests punts s’hi pot adreçar qualsevol soci, encara que no estigui adscrit a la penya.

Al lloc web del club (www.fcbarcelona.cat) es pot consultar tota la relació de penyes i les seves seus, amb els horaris d’obertura al públic. Les seus estaran obertes els dies 29 i 30 de desembre, i 2, 4 i 7 de gener. El dia 8 les signatures es faran arribar a les precandidatures.

Més butlletes per Freixa

El precandidat a les eleccions, Toni Freixa, ha demanat més butlletes. En tenia 25.000 i ara en vol 10.000 més. Aquest moviment podria significar que la seva recollida va pel bon camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)