Més futbol

La FCF claudica i descarta jugar el cap de setmana del 10 de gener

La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat aquest migdia en el que descarta definitivament que les competicions territorials puguin engegar el cap de setmana del 9 i 10 de gener. És la confirmació oficial d’una decisió que ja es donava pràcticament per segura, i és que les mesures actuals de prevenció de la pandèmia imposades a Catalunya no canviaran abans d’aquesta data. De totes maneres des de la FCF, que continua fent pressió amb la resta de federacions esportives del país, mantenien l’esperança de veure algun canvi que fes possible el retorn a la competició, però com que no s’ha produït s’han vist obligats a claudicar.

En el mateix comunicat la FCF insisteix en que tan aviat com s’aixequin les restriccions que afecten l’àmbit esportiu s’informarà a tots els clubs i federats per reprendre les competicions de la manera més ràpida possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)