Barça

Víctor Font presenta el projecte esportiu amb Xavi i Jordi Cruyff com a principals líders

Important. El precandidat s’ha mostrat optimista amb l’equip de Koeman però ha recalcat que si calgués un canvi en la banqueta la temporada vinent, l’ex capità seria l’entrenador i compaginaria els dos càrrecs

Dia important a la precandidatura de Sí al Futur que encapçala Víctor Font. Avui al migdia han presentat el projecte esportiu que implementaran si guanyen les eleccions i que té en Xavi Hernández i en Jordi Cruyff les cares més visibles. El primer seria el mànager general mentre que el fill de Johan assumiria la direcció esportiva, que tindria a Tito Blanco i a una altre persona en la secretaria tècnica. Els responsables de la Masia serien Joan Vilà, descobridor de Xavi Hernández, i Albert Benaiges.

Per sobre de tots ells, hi haurà una figura de nova creació, la del director general d’esports, que serà Juli López, ex jugador del filial i membre d’una saga de barcelonistes. “Volem una estructura sòlida, que funcioni per donar estabilitat i per maximitzar les opcions d’èxit. Això és un canvi de governança.”. Font ha recalcat que a dia d’avui confien en Ronald Koeman i que estan convençuts que en el segon tram de la temporada l’equip millorarà molt però ha reconegut que si no segueix la temporada vinent, qui s’asseuria a la banqueta seria Xavi Hernández, que compaginaria els dos càrrecs. “Seria com Ferguson.”. Xavi s’incorporaria al club cap al març.

Joan Vilà ha explicat que cal mantenir el tresor de l’ADN Barça, que cal tornar a implantar la metodologia i potenciar la gent de casa. “Hem estat envejats i admirats i això ho hem de recuperar. Els joves han de saber que poden arribar al primer equip. S’ha de conèixer la idea. Important és tenir la idea, no pots fer tombs.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)