Barça

Laporta vol posicionar el club al costat de les causes solidàries

Àrea social.

Laporta ha presentat les línies mestres de la seva política social posant l’accent en la igualtat i amb la voluntat de mantenir el club en l’estructura societària actual fugint de la conversió en societat anònima esportiva. L’expresident del Barça ha volgut posar en valor el fet que ell va fer un cop d’efecte posant UNICEF a la samarreta del Barça i ha afirmat que tot i que no repetirà aquesta mesura, el club, si ell arriba a la presidència, serà una referència a l’hora d’enviar missatges que lluitin contra qualsevol tipus de discriminació.

El precandidat, que comptarà en aquesta àrea amb Mikel Camps, Elena Fort i Josep Ignasi Macià, ha proposat una sèrie de mesures que volen incentivar l’activitat dels socis, sòcies i dels penyistes. Laporta té en el seu programa que els socis tindran descomptes per adquirir samarretes durant períodes limitats de temps, pretén obrir la possibilitat de ser soci a tothom i que hi hagi una borsa de treball per als socis. A més, negociarà la retirada dels avals i proposarà que els mandats siguin de cinc anys.

Elena Fort ha volgut defensar la política d’igualtat de la precandidatura de Laporta. “Això no és una carrera per si a la directiva hi haurà 1, 2 o 17 directives dones; simplement hem de lluitar perquè les dones siguin més presents al club”, ha afirmat. Fort també ha dit que la seva candidatura promourà missatges solidaris a la samarreta i amb patrocinis indirectes.

Macià, encarregat de les relacions amb les penyes, ha afirmat que les penyes no haurien de tenir relacions de clientela amb aquells que regeixen l’entitat si no que promourà el fet que siguin ambaixadors del club arreu.

D’altra banda, Laporta no ha volgut valorar que Víctor Font, el seu principal rival, hagi anunciat que el seu organigrama estarà liderat per Xavi Hernández i per Jordi Cruyff i ha dit que no veu la lliga perduda tot i les manifestacions derrotistes de Koeman. “Sempre he recolzat al cos tècnic i mereix un marge de confiança que l’establiran els resultats i el joc. Això és una llei del futbol”. A més, ha reconegut que ha quedat satisfet de l’entrevista amb Messi a La Sexta especialment respecte el fet que l’argentí va dir que prendria la decisió sobre si marxar o quedar-se al final de la present temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)