Barça

Coutinho estarà uns tres mesos de baixa

Lesió. El jugador brasiler té una lesió al menisc extern del genoll esquerre i haurà de passar per la sala d’operacions

El 2020 ha estat un any nefast per al Barça que va tenir com a epíleg el mal partit i l’empat contra l’Eibar de dimarts, que el deixa molt lluny del lideratge de la lliga. El resultat no va ser l’única cosa dolenta del partit per als blaugrana. Philippe Coutinho, que va entrar al camp en el minut 65 per Pjanic, no va poder acabar el partit i ja després del xoc els metges del club patien per si la lesió era important. Després que ahir passessin proves mèdiques, el club va informar que el brasiler té una lesió al menisc extern del genoll esquerre i que necessitarà passar per la sala d’operacions en els pròxims dies per sotmetre’s a una artroscòpia. El club blaugrana no va informar del temps de baixa, però Coutinho haurà d’estar un mínim de tres mesos lluny dels terrenys de joc, i és possible que la baixa s’allargui alguna setmana més.

Aquesta és la segona lesió que es fa el jugador brasiler aquesta temporada, després de tornar de la seva cessió al Bayern de Munic a l’estiu com a campió d’Europa. Coutinho ja es va lesionar en el clàssic contra el Real Madrid del mes d’octubre. Va estar un mes de baixa després de tenir una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

Infermeria plena

Amb la lesió de Coutinho són quatre les lesions importants que ha tingut el Barça de Ronald Koeman aquesta temporada. El primer jugador que va caure va ser Ansu Fati, a principis de novembre contra el Betis. El del planter es va fer un trencament del menisc intern del genoll esquerre i està previst que pugui tornar a jugar al març. Van caure en el mateix partit, contra l’Atlético de Madrid, Gerard Piqué i Sergi Roberto. El central es va fracturar el lligament lateral intern del genoll dret. Va optar per un tractament conservador i podria tornar a finals del mes de febrer. Sergi Roberto es va trencar el bíceps femoral de la cuixa dreta i està previst que torni a finals de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)