Barça

“És genial que s’obrin les portes a l’equip femení”

Al Camp Nou.

El Barça i l’Espanyol es veuran les cares en el derbi que es disputarà en el Camp Nou. L’equip femení blaugrana torna al Camp Nou per primera vegada després de 50 anys.

“És un premi per totes aquestes jugadores que han vist els seus referents al Camp Nou i ara hi podran jugar”, ha admès l’entrenador del Barça, Lluís Cortés: “És un premi, un regal de Reis molt bonic. És genial que s’obrin les portes a l’equip femení després de tant de temps i segur que hi haurà més partits i amb públic. És una llàstima que no n’hi hagi aquesta vegada”. Cortés, però, no vol centrar totes les atencions en el factor emocional: “Ens centrem en competir al màxim. Sent un derbi no serà fàcil. Elles tindran una motivació extra perquè sabem tot el què implica”.

La capitana, Alexia Putellas, també es mostra emocionada pel partit: “Mai hagués imaginat que podia jugar aquí. Per sort, tot evoluciona”, ha manifestat: “Em sento privilegiada. Hi ha moltes persones que treballen per ser on sóc i per això sóc afortunada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)