Barça

Alà està segur de passar el tall, però demana una pròrroga

Eleccions. El precandidat ha presentat el seu pla per estabilitzar el club a nivell esportiu, econòmic i social

Les restriccions de la Generalitat per controlar la pandèmia de coronavirus impulsen Lluís Fernández Alà a considerar que hi hauria d’haver una pròrroga en la recollida de signatures dels precandidats a la presidència del Barça i, en conseqüència, un ajornament de les eleccions del 24 de gener. “És de rebut demanar una pròrroga per presentar les butlletes. En la situació actual, dilluns que ve jo, que visc a Sant Cugat, i algun altre precandidat que també viu fora de Barcelona, no podrem portar les signatures al club”, ha manifestat. Alà ha parlat en roda de premsa al Trade Center de Sant Cugat, on ha presentat el seu ‘Pla Barça 2021’, cinc punts per aplicar de manera immediata un cop fos president per estabilitzar el club a nivell esportiu, econòmic i social.

Fernández-Alà s’ha mostrat optimista, preguntat sobre si creu que aconseguirà les 2.257 signatures necessàries per convertir-se en candidat. “Estem contents, esperançats i portem un bon ritme de recollida de signatures”, ha dit. De fet, el precandidat de ‘Passió, seny i planter’ considera que, encara que no pugui comptar amb les signatures que li haurien d’arribar d’arreu de Catalunya en els pròxims dies, també passarà el tall.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)