3a divisió FEF

El Peralada fitxa Dalmau i el Banyoles Momo, tots dos procedents de l’Horta

Els xampanyers es reforcen amb l’experimentat lateral dret i els banyolins sumen pòlvora amb l’arribada del davanter gambià

Els equips de la demarcació gironina de tercera continuen movent el mercat en aquests primers dies, i aquest migdia tan el Peralada com el Banyoles han anunciat noves incorporacions. Tots dos han pescat a l’Horta, i és que el conjunt xampanyer ha tancat el fitxatge del lateral dret Albert Dalmau i el conjunt banyolí el del davanter gambià Salieu Jallow, Momo.

La incorporació de Dalmau, de 28 anys, és la primera del Peralada en aquest mercat d’hivern –només havien concretat la sortida de Pimentel, precisament al Banyoles– i arriba per donar un salt de qualitat a la defensa. El silenc es converteix així en un dels fitxatges més sonats d’aquest mercat d’hivern, i és que compta amb una gran experiència en categories superiors. Concretament, Dalmau ha disputat 33 partits a 2a divisió A entre el Barça B, el Lugo i el Còrdova, i ha tingut un llarg recorregut a 2a divisió B en equips candidats a l’ascens com el mateix Barça B, el València Mestalla, el Cadis, l’Hèrcules, el Lleida i el Llagostera. Al conjunt llagosterenc s’hi va incorporar el curs passat amb la temporada ja iniciada i va disputar 9 partits. Aquest curs, a l’Horta, era la seva primera experiència a tercera divisió i Dalmau havia anat de menys a més jugant cinc partits, quatre d’ells de titular.

Mentre que el Peralada ha reforçat la línia defensiva, el Banyoles continua mirant d’adquirir gol. Després de tancar el dia de reis el fitxatge de Pime, els del Pla de l’Estany han tancat avui el fitxatge del davanter gambià de 28 anys Momo, que aquesta temporada havia jugat sis partits –quatre com a titular– a l’Horta, sense haver anotat cap gol. A banda del conjunt barceloní Momo ha jugat dues temporades més a tercera. La 2017/18, amb el Rayo Cantabria, amb qui va marcar 7 gols en 12 partits, i la 2018/19, amb el Madrilejos, amb qui va marcar 8 gols en 30 partits. A més, Momo també ha jugat al Júpiter, a 1a catalana, després d’haver viscut una llarga trajectòria en equips de Malta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)