3a divisió FEF

Volen una alegria abans de la segona volta

3a divisió. El Banyoles, el Peralada i el Girona B tanquen la primera volta a casa contra el Sants, el Vilassar i el Cerdanyola, respectivament

La primera jornada oficial de l’any per al subgrup 5B de tercera –ja es va jugar el Banyoles-Figueres ajornat del desembre– i l’última de la primera volta serà d’allò més particular, i és que no es jugaran dos partits a causa de la Covid-19. Un d’aquests serà el partit que el Figueres havia de disputar al camp del Sant Andreu, el líder. A més, la jornada es concentrarà a la demarcació gironina perquè el Girona B, el Banyoles i el Peralada jugaran a casa buscant una victòria que els permeti encarar amb un somriure l’inici de la recta final de la primera fase.

Qui tindrà una gran oportunitat és el Girona B, que amb una victòria se situaria líder, ja que superaria el Sant Andreu en la classificació en espera del partit contra la Unió. Això sí, els d’Axel Vizuete també seran els que ho tindran aparentment més complicat, i és que aquest migdia (12 h) rebran la visita del Cerdanyola. Els vallesans, tercers empatats a punts amb el filial gironí, tot just van conèixer la derrota en l’última jornada del 2020 contra el Sant Andreu, i confien a assaltar Riudarenes per recuperar el lideratge.

El partit del Girona B el seguirà atent el Peralada, que rebrà a la tarda el Vilassar (16.30 h). Els xampanyers, quarts, volen retrobar-se amb la victòria després de tancar l’any amb dues derrotes i un empat, i sumar així tres punts que els permetrien ajuntar-se de nou a la zona alta de la classificació.

Qui afronta amb més necessitat l’última jornada de la primera volta és el Banyoles, que amb quatre punts necessita una injecció de confiança per començar a acostar-se als equips que té a davant. Tindrà una gran oportunitat per fer-ho, i és que els de Pitu Batlle rebran aquest migdia (12 h) el Sants, que només ha sumat dos punts i que compta per derrotes tots els partits que ha jugat fins ara a domicili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)