2a divisió FEF

Triomf seriós del Badalona

2a divisió B. Els de Manolo González lliguen el triomf gràcies a les dianes de Musa i Chema Moreno i es mantenen en la part alta

L’Hospitalet 0 Badalona 2

L’HOSPITALET:Álex Ruiz, Parera, Gómez (De la Espada, 55’), Soler, Ripoll (Aguilera, 25’ (Reina, 80’)), Canario, Salinas, Diego (Carmona, 55’), Jorquera, Sehou (Alfonso, 55’), Juste.BADALONA:Dorronsoro, Toledo, Robusté, Moyano, Robert Simón (Márquez, 85’), Galindo, Musa (Roger, 69’), Llerena, Núñez, Goyo i Nèstor Albiach (Moreno, 80’).GOLS:0-1 (10’) Musa. 0-2 (87’) Chema Moreno.ÀRBITRE:Caparrós Hernández.T.G.:Al local Carmona i al visitant Núñez.

En el duel entre els dos equips revelació del subgrup català de la segona B, el Badalona va aconseguir imposar-se i avançar en la classificació l’Hospitalet.

El conjunt de Manolo González, que feia set dies que havia rebut una contundent derrota a domicili (4-0), va sortir amb les idees clares i de seguida va aconseguir el gol. Una jugada individual de Robert Simón va anar a parar als peus de Musa, que no va perdonar davant Álex Ruiz. El partit va entrar en una fase en què l’Hospitalet va agafar les regnes del joc, però l’ordenada defensa visitant no va permetre gairebé oportunitats de gol. Només Jorquera, en un xut rebotat per la defensa, va poder moure el marcador, sense èxit.

En el segon temps, la dinàmica es va mantenir i l’Hospitalet amb prou feines va molestar Dorronsoro. En canvi, el Badalona va acabar sentenciant al contraatac gràcies a una galopada de Chema Moreno a l’espai que va creuar amb molt d’encert fent impossible l’estirada d’Àlex Ruiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)