Copa

Brot al Cornellà i calma tensa al Barça

Covid-19. La UE Cornellà ha detectat tres casos positius. Els jugadors del Barça han passat el test d’antígens i han donat negatius, a dia d’avui, però això no garanteix que algun cas acabi derivant en positiu en els propers dies

Després de fer-se públic el positiu de Zinedine Zidane, ara s’ha donat a conèixer també un brot per coronavirus en la UE Cornellà. Les proves realitzades han detectat almenys tres positius en l’equip del Baix Llobregat. Un dels positius és un dels futbolistes que ahir va disputar l’eliminatòria de copa contra el Barça. El FC Barcelona s’ha exercitat aquest matí per preparar el partit de lliga contra l’Elx i els jugadors i el cos tècnic han estat sotmesos als tests d’antígens. Per ara, tots han donat negatiu en el test. Les proves fetes avui a can Barça entren dins el protocol marcat per LaLiga, que obliga a passar els tests 48 h abans de cada partit de lliga. El fet que hi hagi tres casos al Cornellà fa estar alerta al Barça, ja que els negatius d’avui no garanteixen que en uns dies pugui sorgir algun positiu.

La setmana passada ja hi va haver un cas de covid-19 al Cornellà, en aquest cas asimptomàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)