2a divisió FEF

El Barça B deixa l’Olot despenjat

2a divisió B. Jandro va avançar els blaugrana de falta directa; Delgado va empatar, i Pedro, en pròpia porteria, va fer el 2-1 final

Barça B 2 Olot 1

BARÇA B:Iñaki Peña; Sergi Rosanas (Oriol Busquets, 6’), Arnau Comas, Mika Mármol, Balde (Matheus, 91’); Nico (José Marsà, 91’), Ilaix Moriba (De la Vega, 75’), Jandro; Collado, Rei Manaj i Mortimer (Peque, 75’).OLOT:Pol Ballesté; Blázquez, Alan Baró (Eloi Amagat, 15’), Barnils; Soler, Vivi, Masó (Salinas, 82’), Kilian; Pedro; Xumetra (Samu, 82’) i Juan Delgado.GOLS:0-1 (28’) Jandro. 1-1 (34’) Juan Delgado. 2-1 (45+3’) Pedro en pròpia porteria.ÀRBITRE:Abril Portillo.T.G.:a Nico (80’), del Barça B, i a Masó (27’), Blázquez (53’) i Barnils (90’), de l’Olot.

El filial del FC Barcelona continua en la part alta de la classificació gràcies a un nou triomf al Johan Cruyff, aquesta vegada contra un Olot que queda perillosament ensorrat en la taula.

Els tres gols del partit van arribar en la primera part. El blaugrana Jandro Orellana va inaugurar el marcador, poc abans del minut 30, gràcies a un sensacional llançament de falta directa. L’Olot, que havia començat millor el partit, hi va respondre de seguida, amb un cop de cap de Juan Delgado, a centrada de Blázquez, que va superar Iñaki Peña. Finalment, poc abans del descans, Pedro va marcar en pròpia porta després d’un servei de cantonada d’Álex Collado.

Necessitats de punts, els de la Garrotxa van portar el pes del partit en la segona part i van estar a punt d’aconseguir l’empat en unes quantes ocasions. El Barça B, però, va saber resistir l’escomesa i va aconseguir arribar al xiulet final amb avantatge en el resultat.