2a divisió FEF

L’Olot fitxa el central Genís Montolio

2a divisió B. El futbolista barceloní, que pot debutar diumenge, ocupa la fitxa de Moha Chabboura, rescindit

L’Olot ha anunciat el fitxatge del central Genís Montolio, que ja s’ha entrenat amb l’equip i pot debutar diumenge contra el Nàstic. El futbolista nascut a Barcelona ocuparà una fitxa major de 23 anys (va néixer el 1996), un fet que ha obligat al club a donar la baixa a un futbolista. El damnificat per fe lloc al central és Moha Chabboura.

Genís Montolio es va formar a les categories inferiors del Vila-real. Amb els groguets va arribar a debutar amb el primer equip en un partit d’Europa League al camp del Maccabi de Tel Aviv, l’any 2017. Amb el filial de l’equip castellonenc, el defensa va disputar onze enfrontaments a segona B, just abans de firmar per l’Espanyol B després d’entrar en l’operació de traspàs de Javi Fuego al primer equip del Vila-real. Amb el filial blanc-i-blau va competir a tercera la segona volta del curs 2017/18 (10 partits) per fitxar la campanya següent pel Llevant B (30 partits en el grup tercer de segona B, el de l’Olot).

La temporada passada, Genís Montolio va defensar els colors d’un altre filial, el de l’Alavés, arribant a disputar 21 enfrontaments en el grup segon de segona B.

Sense equip des de l’estiu, Montolio s’incorpora a l’Olot per suplir la baixa de Lluís Aspar (Sevilla Atlético) i reforçar l’eix central de la defensa, tot i que encara està per veure si el nou tècnic, Gabri García, farà jugar l’equip amb línia de quatre o amb defensa de tres centrals i dos carrilers.

Sortida obligada de Moha

L’arribada de Genís, que no és sub-23 ja que va néixer el 1996 ha provocat la baixa de Moha Chabboura per fer-li un lloc major de 23 anys. El de l’Armentera abandona la Garrotxa un any després d’arribar-hi amb unes estadístiques de 15 partits repartits en dues temporades i dues dianes en total en 296 minuts en la lliga.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)