2a divisió FEF

El Llagostera torna a l’acció

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina visiten l’Hospitalet després de dues setmanes sense jugar

El Llagostera torna a la competició. Després de descansar la setmana passada, l’equip dirigit per Oriol Alsina visita aquesta tarda (18 h, Esport3/ Footters) el feu de l’Hospitalet. “Afrontem el partit amb ganes i amb la il·lusió de competir al màxim nivell de sempre. El fet que juguem després d’una setmana de descans fa que encara estiguem més motivats”, va explicar Alsina en la prèvia. “Parar una setmana ni afavoreix ni perjudica. No és el que voldríem, però és el que toca i hem adaptat els entrenaments a aquesta jornada de descans amb el partit que vam jugar entre nosaltres la setmana passada”, va comentar el tècnic, que va advertir del potencial del rival: “L’Hospitalet està ple de grans jugadors, alguns amb experiència a primera i segona A. És un equip que té velocitat, que intenta jugar quasi tot des del darrere, vertical en les transicions i amb capacitat per trencar línies amb passades verticals”, va dir.

El d’aquesta tarda serà el tercer partit consecutiu a domicili i l’últim en aquest sentit. També serà la tercera vegada que els llagosterencs s’enfrontaran a l’Hospitalet aquest curs després del duel de la primera volta a Llagostera (1-1) i la final de la copa Catalunya que els barcelonins van guanyar als penals. La baixa de Lucas Viale podria propiciar el debut d’Alejandro Marcos, futbolista fitxat en aquest mercat d’hivern cedit pel Castelló.

5 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 5

6 Partits perduts 3

13 Gols a favor 6

18 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

L’Hospitalet està ple de grans jugadors, alguns amb experiència a primera i segona A
Oriol Alsina
TÈCNIC DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)