2a divisió FEF

L’Olot fitxa Pol Prats en qualitat de cedit pel Nàstic

2a divisió B. L’altre representant gironí en la categoria de bronze, el Llagostera, va perdre Genar Fornés, després que l’Espanyol en reclamés la tornada al filial

L’Olot va lligar ahir, en les darreres hores abans del tancament del mercat, el fitxatge del jove de 21 anys Pol Prats, en qualitat de cedit pel Nàstic de Tarragona, un futbolista amb molta projecció que ocuparà una de les fitxes sub-23 lliures en la plantilla dirigida per Gabri Garcia. Prats va néixer a Paüls, a prop de Tortosa, el 25 de maig del 1999 i es va formar en les categories inferiors de l’Escola Ebre Esportiva, el Tortosa, la Rapitenca, el Reus i, des de l’etapa juvenil, en el Nàstic i la Pobla de Mafumet. Amb els grana va arribar a debutar a segona A sota el guiatge d’Enrique Martín el curs 2018/19, el del descens dels tarragonins a segona B, en un partit al Nuevo Arcángel de Còrdova en què va fer una diana. En la categoria de bronze, el flamant futbolista de l’Olot només va disputar dos partits la temporada passada (48 minuts) per culpa de les lesions i la irrupció de la pandèmia del coronavirus, i tres en l’actual (24 minuts en total), precisament un d’aquests diumenge al camp de l’Olot.

Només amb un partit sota les ordres de Gabri, ja s’ha intuït que el conjunt olotí buscarà el joc ofensiu amb extrems i un dibuix variant entre el 4-2-3-1 i el 4-3-3. La cessió aconseguida de Pol Prats compleix els requisits demanats pel de Sallent i, com que havia de ser sub-23, el futbolista de Paüls era una de les poques opcions viables esportivament i econòmicament per a l’Olot, tot i que Toni Seligrat, en la prèvia i en el post partit al municipal va dir públicament que comptava amb l’extrem.

Finalment, els garrotxins van tancar una nova operació beneficiosa per als seus interessos.

ELS ÚLTIMS MOVIMENTS

Nàstic
ALTES:
Guillem Jaime (Castelló, cedit), Lutu (Alavés), Feras (Future Falcons) i Suárez (Girona)
. BAIXES:
P. Prats (cedit a l’Olot), J. Pereira i Prudhomme (cedit al Differdange)
Lleida Esp.
ALTES:
Eneko Jauregi (UCAM, cedit) i Alberto Torras (Eixea)
Barça B
ALTES:
Roger Riera (NAC Breda)
L’Hospitalet
ALTES:
Jordi Cano (Badalona)
Badalona
ALTES:
F.Bikoro (Saragossa, cedit), Jairo Cárcaba (Coruxo), Toni Larrosa (Izarra).
BAIXES:
Ale Meléndez (Oviedo), Miguel Nuñez (Badajoz) i Jordi Cano (l’Hospitalet)
Llagostera
ALTES:
Alejandro Marcos (Castelló, cedit).
BAIXES:
Genar Fornés (Espanyol B)
Cornellà
ALTES:
Víctor Fernández (Botosani) i Álex Serrano (Talavera).
BAIXES:
Pitu (Pontevedra)
Espanyol B
ALTES:
Pedro Torres (Hèrcules), Genar Fornés (Llagostera).
BAIXES:
Álex Salto (La Nucía), Ferran Brugué (Girona B) i Roger García (cedit al Sant Andreu)
Olot
ALTES:
Pol Prats (Nàstic, cedit) i Genis Montolio (sense equip).
BAIXES:
Moha (Coruxo)
AE Prat
ALTES:
Joan Cervós (Switchbacks), David Astals (Sabadell, cedit) i Víctor Bertomeu (Horta).
BAIXES:
Marc Astur, S. Mulero i Erik Sarmiento
Patrocini

El Llagostera, atent a la llista de l’atur

El conjunt llagosterenc va tancar el darrer dia de mercat amb una sortida, la de Genar Fornés, que torna a l’Espanyol B després de cancel·lar la cessió amb els del Gironès (8 partits i 596 minuts acumulats). El conjunt blanc-i-blau ha reclamat els serveis del lateral esquerre, que, això sí, té relleu en el bloc d’Alsina amb Aleix Roig i un recuperat Bigas. Amb aquesta baixa, el Llagostera té dues fitxes majors de 23 anys lliures i una sub-23 que podria mirar d’omplir amb algun futbolista que compleixi els requisits esportius, però també els econòmics, de l’entitat. L’única via per explorar que tenen els llagosterencs és la dels jugadors rescindits abans de les 12 de la nit que són a l’atur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)