2a divisió FEF

El gol de Dieste, un reforç d’hivern molt necessari

El davanter del Llagostera va marcar al camp de l’Hospitalet dos anys després de la seva última diana en la lliga

Dilluns es va tancar el mercat de 2a divisió B sense que el Llagostera pogués tancar la incorporació del davanter que desitjava. Encara hi ha una via, la dels jugadors a l’atur, però sembla difícil que pugui aparèixer una opció interessant pels gironins, que pel tema fitxes no tindrien cap problema per fitxar a algú perquè s’han quedat amb tres fitxes lliures a la plantilla, dues de les quals les podrien ocupar jugadors majors de 23 anys. Però tot sembla indicar que el Llagostera haurà d’afrontar el tram final de temporada, el més decisiu, amb la plantilla que té a hores d’ara. Una plantilla més curta que la que tenia fins ara, tot i que això no hauria de ser un gran problema perquè si no hi ha partits ajornats el calendari dels llagosterencs serà molt més tranquil que el que van tenir fins el Nadal.

Si el Llagostera ha d’acabar els vuit partits que li resten de la primera fase i jugar tota la segona fase amb la plantilla actual hi ha una cosa clara, i és que Oriol Alsina haurà de mirar de treure gols de sota les pedres després que en els dotze partits de lliga que han disputat fins ara només hagin marcat vuit gols. El primer pas per avançar en l’aspecte golejador, clarament una de les assignatures pendents de l’equip, es va fer a l’Hospitalet, on per segona vegada aquesta temporada els gironins van marcar dues dianes, tot i que no van servir per aconseguir la victòria (2-2).

Els protagonistes dels dos gols van ser els dos jugadors cridats a liderar l’aspecte golejador de l’equip, els dos davanters: Cristian Dieste, titular per sorpesa i autor del 0-1 , i Sascha Andreu, que va marcar l’1-2 en la primera pilota que va tocar. En el cas de Sascha va ser el seu segon gol del curs en la lliga, a més dels que va marcar en la copa Federació.

El cas sorprenent és el de Cristian Dieste, i és que el davanter aragonès va marcar el seu primer gol en lliga amb el Llagostera. L’atacant, que va arribar al mercat d’hivern de la temporada passada, encara no s’havia estrenat a 2a B com a blau-i-vermell, tot i que sí que va marcar un gol en la copa Federació, concretament el que va valer la classificació en la pròrroga de la primera eliminatòria contra l’Eixea. De fet, la sequera de Dieste a la categoria de bronze anava molt més enllà, i és que en la primera volta del curs passat tampoc va marcar amb el Guijuelo. El seu últim gol en la lliga el va fer amb el Terol, el curs 2018/19 –en va fer 10 en total–. Concretament va ser el 24 de febrer del 2019 contra l’Alcoià (4-1), en un partit on en va fer dos, així que ja feia gairebé dos anys que no veia porteria.

El gol de Dieste va arribar de penal –l’encarregat havia de ser Cortés però l’atacant, que havia forçat les mans de Cristian Gómez, va agafar ràpidament la pilota i no va voler escoltar a ningú perquè volia trencar la mala ratxa com fos–, però ha de servir per trencar amb la mala dinàmica golejadora que portava l’aragonès, i és que l’equip necessita la seva aportació golejadora en el que resta de curs, sobretot després que no hagi arribat cap reforç a la davantera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)