2a divisió A

El Fuenlabrada destitueix Sandoval i fitxa José Luís Oltra

Relleu. El conjunt madrileny decideix canviar el seu entrenador tot i estar set punts per damunt del descens. El valencià assumeix el seu catorzè projecte com a entrenador en l’onzè club de segona que dirigirà

El Fuenlabrada ha decidit canviar d’entrenador tot i que l’equip es troba en la tretzena posició de la classificació amb set punts de marge respecte el descens. Set mesos després d’arribar al club, Sandoval deixa el càrrec a mans de José Luís Oltra, que assumirà el seu catorze projecte des d’una banqueta (l’onzè equip que dirigeix a segona A).

L’etapa de José Ramón Sandoval acaba després d’agafar als blaus en la jornada 32 del curs passat (els madrilenys tenien un marge de cinc punts respecte el descens) i portar-los a tocar del play-off d’ascens a primera, gràcies a una ratxa brillant de sis victòries, tres empats i només dues derrotes, la més dolorosa en l’última jornada, disputada dies després de la finalització del campionat contra el descendit Dépor, una vegada l’equip es va mig refer d’un brot de coronavirus que va provocar un terrabastall en el campionat. Aquesta temporada, Sandoval ha dirigit l’equip en les primeres 23 jornades situant-lo en la tretzena plaça amb un coixí de set punts respecte el descens (sis victòries, onze empats i només sis derrotes).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)