2a divisió FEF

Tancar la porteria, un primer pas innegociable per a l’Olot

2a divisió B. El conjunt de la Garrotxa ja ha encaixat més gols en els tretze partits jugats aquest curs (21) que en les 28 jornades que va disputar la temporada passada (19)

L’Olot sap quina és la primera medicina que ha d’aplicar-se per iniciar el camí de millora, sobretot pel que fa als resultats. El conjunt de la Garrotxa és el quart equip entre els 102 que militen enguany a segona B que més gols ha rebut en les jornades que s’han disputat fins ara. Els olotins, de fet, ja han encaixat dos gols més en els tretze partits que han jugat aquesta campanya (21 en total) que en els 28 que van disputar el curs passat abans que la pandèmia ho aturés tot (19). Una dada esfereïdora en la qual el nou tècnic, Gabri García, i els futbolistes de la plantilla han de posar especial atenció si volen sortir de la situació actual. L’Olot no ha mantingut en cap partit la porteria a zero, un handicap important a l’hora de lligar victòries (només n’han aconseguit dues).

Un rànquing que fa mal

L’Olot ha encaixat 21 dianes en aquest curs (1,61 per partit), les mateixes que el Lorca Deportiva, del subgrup B del grup quart, amb un partit menys (1,75 per partit). Els garrotxins només tenen a davant al Barakaldo, del subgrup A del grup 2, amb 22 gols rebuts en només deu partits (2,2), i el CD Marino, del subgrup A del grup quart, amb 25 dianes en dotze enfrontaments (2,08).

Un dels pecats que han portat l’equip volcànic a aquests registres ha estat, sobretot, la seva fragilitat defensiva en les jugades a pilota aturada. De fet, de les últimes sis dianes encaixades, quatre han arribat per aquesta via. Contra el Nàstic, Ribelles va executar amb el cap una falta lateral, a l’estadi Johan Cruyff contra el Barça B, Jandro va marcar de falta directa i Pedro es va fer una diana en pròpia porteria després d’un córner. També contra el Cornellà, Agus Medina va materialitzar una pena màxima feta per Escoruela en el 90’, i, sense anar més lluny, la diana del Llagostera en el 93 que va suposar l’empat a un final va arribar precedida d’un servei de banda.

Gabri Garcia té clar que ha d’incidir en aquest aspecte per recuperar la bona línia de resultats. El tècnic de Sallent, després del seu debut contra el Nàstic al municipal, ja es va mostrar optimista i positiu amb l’actitud i el joc, en línies generals, dels seus futbolistes.

DADA DOLOROSA

L’Olot no ha mantingut cap vegada la porteria a zero en aquesta campanya
CD Marino 25 gols / 12 p.
Grup 4, subgrup A
Barakaldo 22 gols / 10 p.
Grup 2, subgrup A
Lorca Dep. 21 gols / 12 p.
Grup 4, subgrup B
OLOT 21 gols / 13 p.
Grup 3, subgrup A
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)