Territorial

Els clubs demanen una reunió immediata amb la FCF

1a catalana. A través de la comissió de clubs, els participants a la categoria volen prorrogar la data (dijous vinent) en la qual han de comunicar si participen o no en la represa de la lliga.

La comissió de clubs de primera catalana ha traslladat a la FCF una carta amb les conclusions que han arribat després de reunir-se durant el cap de setmana. En aquesta, la comissió exposa que és “del tot inviable manifestar un posicionament tant important com el de renunciar a participar a la competició”, com a molt tard el proper dijous dia 18 de febrer, tal com va determinar l’ens esportiu, “si no se saben quines són exactament les conseqüències derivades de tenir que renunciar a competir”. D’aquesta manera, els clubs, a part de reclamar una reunió immediata amb la FCF, de forma presencial o telemàtica, també demanen “ajornar aquesta resposta fins que des de la FCF es disposi de la informació [les conseqüències de renunciar a competir] i la transmeti clarament per escrit a tots els clubs”.

La setmana passada, 32 dels 40 clubs que componen la primera catalana van votar en contra de reprendre la lliga amb les actuals condicions que ofereix la FCF. Pocs dies després, l’ens organitzatiu de la competició va anunciar que la lliga es reprendria tant sí com no el cap de setmana del 27 i 28 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)