Territorial

La regional i la base, pendents del Procicat

El retorn. Proposen arrencar de segona catalana en avall el 6 i 7 de març, sempre que avui es moderin les restriccions vigents

La federació catalana està pendent de la decisió del Procicat respecte a la revisió de les mesures restrictives. Si s’aixequen les que afecten la pràctica de l’esport federat, les competicions del futbol territorial –de segona catalana en avall– i de base es reprendran a partir del cap de setmana del 7 i el 8 de març. Aquesta és la proposta que es va acordar en la comissió interterritorial –amb el president, Joan Soteras, i els 14 delegats territorials– i que es trasllada a la junta directiva, que l’aprovarà sempre que s’aixequin les restriccions.

En la reunió, Soteras va explicar als delegats que la federació, juntament amb la secretaria general de l’Esport i els departaments de Salut i Interior, treballen perquè la represa es pugui fer amb públic.

La federació es manté ferma en la decisió de fer tornar la competició a primera catalana el cap de setmana del 27 i el 28 de febrer. Els clubs reiteren que no poden decidir si hi renuncien fins que no sàpiguen amb concreció quines conseqüències tindran. Un dels punts de la reunió de delegats d’ahir és traslladar a la junta la petició de deixar sense efecte les sancions accessòries de multa econòmica als clubs que renunciïn a competir, a més d’una rebaixa de les tarifes arbitrals quan es confirmi la represa.

AMB FERMESA

La federació manté que la primera catalana es reprendrà el 27 de febrer
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)