2a divisió FEF

Entre dues aigües

2a divisió B. Amb opcions de mirar a dalt, però també de caure en zona perillosa, el Llagostera visita l’Espanyol B

El Llagostera arriba aquest migdia (12 h, Esport3/Footters) al feu de l’Espanyol B a només un punt dels llocs que donen accés a lluitar per l’ascens a segona divisió A. A falta de sis partits, l’equip dirigit per Oriol Alsina aspira a tot mirant cap a dalt, però d’altra banda, per baix, també té a tocar la zona perillosa, aquella que porta a una segona fase en què es lluita per no descendir dues categories de cop. “L’objectiu és no baixar”, va explicar Alsina en la prèvia del partit amb el filial blanc-i-blau. “A partir d’aquí la lliga et posa allà on et mereixes. Aquesta és una lliga atípica, i ara, nosaltres estem a sis jornades d’acabar, alguns equips a cinc, i estem amb opcions a tot, però amb opcions a tot per dalt i per baix”, va recalcar. “Hi ha molt poca diferència entre el tercer i el vuitè. Per tant, puntuar sempre és una ajuda molt important”, va indicar el tècnic a les portes del duel contra els periquitos.

El conjunt blanc-i-blau té els mateixos punts que el llagosterenc. “Afrontem el partit amb molt de respecte”, va manifestar Alsina. “L’Espanyol està en el millor moment de la temporada després de guanyar els seus últims dos últims partits. És un equip molt jove, de molta qualitat, i és molt ràpid, vertical i perillós en les transicions. És un rival complicat”, va assegurar l’entrenador, que no podrà comptar a la ciutat esportiva Dani Jarque amb Sascha (sancionat), Lucas (lesió) i Pau (clàusula de cessió amb l’Espanyol).

Pel que fa al rival dels blau-i-vermells, el preparador José Aurelio Gay, també va lloar el Llagostera. “És un bon equip que domina bé tots els registres”, va expressar. “És una plantilla experimentada, amb jugadors que coneixen molt bé la categoria i aquest grup en concret. És un rival molt incòmode”, va manifestar l’entrenador.

5 Partits guanyats 4

4 Partits empatats 7

5 Partits perduts 3

16 Gols a favor 11

16 Gols en contra 12

LA PRÈVIA

L’Espanyol està en el millor moment de la temporada; és un equip molt jove, de molta qualitat, i és molt ràpid, vertical i perillós en les transicions
L’objectiu és no baixar. Estem amb opcions de tot, però amb opcions de tot per dalt però també per baix
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)