Champions

L’Atlético haurà de remar

Champions League. El conjunt ‘colchonero’ paga el seu plantejament conservador amb un gran gol d’Olivier Giroud que l’obligarà a canviar el posat en la tornada a Stamford Bridge

Atlético 0 Chelsea 1

ATLÉTICO:Oblak, Marcos Llorente, Savic, Felipe, Mario Hermoso (Vitolo, 83’), Thomas Lemar, Koke, Saúl Ñíguez (Lucas Torreira, 81’), Correa (Moussa Dembélè, 81’), João Felix (Renan Lodi, 81’) i Luis Suárez.CHELSEA:Edouard Mendy, Callum Hudson-Odoi (Reece James, 79’), Azpilicueta, Chistensen, Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Kovacic (Ngolo Kanté, 73’), Mason Mount (Hakim Ziyech, 73’), Timo Werner (Havertz, 86’) i Giroud (Pulisic, 86’).GOLS:0-1 (68’) Giroud.ÀRBITRE:Félix Brych (alemany). Grogues a Marcos Llorente, Jorginho i Mount.COMENTARI:Partit disputat a l’Estadi Nacional de Bucarest (Romania) a causa de les restriccions de la Covid amb els ciutadans anglesos a territori espanyol.

Vuitens de final

Anada

Leipzig - Liverpool

0 - 2

Barça - PSG

1 -4

Sevilla - Dortmund

2 - 3

Porto - Juve

2 - 1

Atlético - Chelsea

0 - 1

Lazio - Bayern

1 - 4

Atalanta - R. Madrid

21 h (M. LdC)

M’gladbach - M. City

21 h (M. LdC1)

L’Atlético de Madrid va exhibir la seva versió més conservadora i ho va acabar pagant. Jugant de local i amb res a conservar, el conjunt colchonero va saltar al terreny de joc de l’Estadi Nacional de Bucarest com si tingués algun resultat a defensar, sempre replegat, cedint la iniciativa a un Chelsea molt més incapaç de proposar a camp contrari, i buscant algun contraatac que no va arribar.

I el que sí que va ser-ho va ser un golàs d’Olivier Giroud que va penalitzar l’eterna mesquinesa de Simeone ja en la represa, després d’una primera meitat en què l’Atlético pràcticament no va tenir presència a l’àrea d’Edouard Mendy, més enllà d’una errada del porter senegalès que va estar a punt d’aprofitar Saúl Ñíguez.

Molt més punyent a camp contrari, sobretot pel sector esquerre on es van associar força el potent Callum Hudson-Odoi amb Mason Mount, en els darrers partits el millor de l’equip, el Chelsea va mostrar-se més ambiciós i, malgrat que no va tenir ocasions clamoroses, sí que va esperar el seu moment en una pilota solta que, quan semblava que havia d’estar en fora de joc, Giroud va connectar al fons de la xarxa d’Oblak amb una excel·lent xilena.

Després d’instants d’incertesa en la revisió, el VAR va estipular que la pilota venia repel·lida del rebuig de Mario Hermoso, fet que validava la victòria del Chelsea i que deixa l’Atlético de Madrid en una situació agònica, obligat a viatjar a Stamford Bridge a oferir una versió molt diferent de la que va exhibir ahir a Bucarest, en què va pagar la seva poca presència en atac.

RECCIÓ

Ha estat un partit treballat i amb poques ocasions. Ells han marcat però s’ha vist un joc igualat
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)