Champions

Mendy (85’) dóna el triomf al Madrid

Fins el gol, els blancs havien estat incapaços de ferir a un equip amb deu jugadors des del minut 17

Atalanta 0 Madrid 1

ATALANTA:Gollini, Toloi, Romero, Djimsiti, De Roond, Freuler, Gosens, Maehle (Palomino, 85’), Pessina, Muriel (Ilicic, 55’ (Malinovskyi, 86’)) i Zapata.MADRID:Courtois; Lucas, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Vinicius (Mariano, 56’), Asensio (Arribas, 75’) i Isco (Hugo Duro, 75’).GOLS:0-1 (86’) Mendy.ÀRBITRE:Tobias Stilier.T.G.:al local Toloi; als visitants Casemiro i Mendy.T.V.:al local Freuler, per vermella directa (17’).

El Madrid ha deixat encarrilada l’eliminatòria després de guanyar per la mínima i a domicili a l’Atalanta. El conjunt de Zidane s’ha salvat després d’un partit molt dolent en què ha estat incapaç de generar perill de manera sostinguda malgrat jugar, durant 75 minuts amb un home més.

Se les prometia molt felices l’equip blanc després de veure com en el minut 17, Freuler veia una vermella directa molt dubtosa que engegava a rodar tots els plans ofensius de l’Atalanta. Més encara, quan Zapata, la referència de l’equip, ha hagut de ser substituït per lesió. Els italians s’han hagut d’adaptar a un nou partit i s’han protegit al darrera. El Madrid, en el nou escenari, ha jugat un partit nefast en què ha estat incapaç de trobar la manera d’atacar la porteria rival. L’ocasió més clara de l’equip de Zidane ha estat una pilota morta per Vinicius, vora el descans, que el brasiler ha rematat incomprensiblement als núvols.

El segon temps l’ha inaugurat Modric amb un xut que ha marxat lleugerament desviat. El Madrid s’ha passat tot el primer temps intentant atacar una defensa molt tancada sense una referència al davant i Zidane ho ha volgut solucionar amb l’entrada de Mariano que tampoc ha variat gaire les prestacions ofensives de l’equip. D’aquesta manera, s’ha arribat als últims instants, amb Zidane donant relleus a jugadors del seu filial, fins que en una jugada aleatòria; en un córner en curt, el lateral esquerre, Mendy, ha clavat un xut amb la cama dreta al fons de l’escaire.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)