2a divisió FEF

Remuntada i tres punts d’or del Llagostera (2-1)

2a divisió B. Els gironins capgiren el gol inicial dels visitants amb un doblet de Cortés i s’allunyen de la zona baixa de la classificació

El Llagostera ha sumat tres punts importantíssims contra el Cornellà que li permeten distanciar-se de la zona baixa i afrontar els dos pròxims compromisos, contra el Barça B i el Nàstic, amb una mica més de tranquil·litat. Els gironins han hagut de treballar de valent, i és que els visitants s’han avançat molt aviat. Al final, però, dues dianes de Cortés en la represa han valgut els tres punts.

El Cornellà ha arrencat amb una marxa més que un Llagostera que s’ha vist sorprès per la intensitat dels visitants. Ja en el primer minut Pablo Fernández ha tingut la primera ocasió del partit amb un xut a la mitja volta que ha obligat a Marcos a posar bé la ma a la base del pal. Just després també ho ha provat Agus Medina amb un xut amb poc angle que ha anat al lateral de la xarxa. A la tercera ha anat a la vençuda, i és que Pablo Fernández ha marcat el 0-1 a la sortida d’un córner amb un bon remat creuat ajustat al pal (7’). Després del gol el Llagostera s’ha despertat i ha equilibrat les forces per convertir el partit en una batalla de la que ningú n’ha aconseguit treure profit. De fet, només hi ha hagut una ocasió abans del descans que, això sí, ha estat claríssima, i és que Sascha ha estavellat al pal un remat de cap en planxa després d’una centrada de Cortés (42’).

La segona part ha arrencat amb un guió molt similar, però el Llagostera ha tingut la sort, i l’encert, de capgirar la situació molt ràpid gràcies a un inspirat Sergio Cortés. El de Cardedeu ha marcat l’empat en el 53’ amb un llençament magistral de falta des del balcó de l’àrea i ha fet el 2-1 deu minuts més tard aprofitant un penal que ha forçat Guiu. Després del 2-1 el Llagostera ha tingut uns minuts on encara ha tingut protagonisme però a poc a poc el Cornellà ha fet un pas endavant. Tot i això els gironins s’han mantingut molt contundents a la seva àrea i han deixat poquíssimes opcions de rematada a un Cornellà que gairebé no ha tingut ocasions per empatar el partit.