2a divisió FEF

Oportunitats sense profit

2a divisió B. L’Hospitalet i el Nàstic empaten en un partit amb poques ocasions de gol però prou clares per decantar el marcador

L’Hospitalet 0 Nàstic 0

L’HOSPITALET:Aliaga, Diego, One, Parera, Eudald, Gómez, Canario, Alfonso (Aguilera 86’), Jorquera (Ripoll 76’), De la Espada (Felip 64’) i Salinas.NÀSTIC DE TARRAGONA:Suárez, Albarrán, Quintanilla, Domingo, Oriol, Miranda (Ribelles 86’), Tienza (Ballesteros 75’), Bonilla, Lasso, Pedro (Amang 86’) i Oliva (Carbia 75’).ÀRBITRE:Abril Portillo.T.G.:Als locals One, Salinas, Gómez, De la Espada, Parera; als visitants Albarrán, Miranda, Tienza.PÚBLIC:A porta tancada, al Municipal de l’Hospitalet.

L’Hospitalet i el Nàstic van empatar en un partit dur, en què es va imposar la feina defensiva riberenca tot i que tots dos equips van tenir oportunitats per guanyar l’enfrontament.

El Nàstic va fer seva la possessió de la pilota, amb una pressió alta, i li va prendre el domini del joc a l’Hospitalet, que es va acostumar a guardar la pròpia porteria. Els grana van poder marcar en els primers instants amb una acció d’Oliva i també en el segon en una centrada de Bonilla que va picar contra la fusta. El bagatge dels de Seligrat es va quedar aquí, mentre que l’Hospi, que havia tingut un xut de Canario només de començar, va anar creixent durant la segona part i va estar a punt de marcar en el temps afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)