Territorial

El retorn canvia la tendència

1a catalana. El Palamós, que no coneixia la victòria, guanya al camp d’un Bescanó que estava invicte en el retorn del futbol territorial

Bescanó 1 Palamós 2

BESCANÓ:Jota, Roger, Titi, Zema, Paneque (Mas, 65’), Aleix (Fran Pérez, 83’), Nierga, Feixas (Brice, 65’), Litus (Pep Piany, 57’), Uri Sala (Casassa, 18’) i Gerard Muñoz.PALAMÓS:Mamadou, Sergio, Cano, Biel, Espuña, Guillem Cornellà, Xevi Germán (Mora, 65’), Alexis (Ayoub, 76’), Adri Salas (Musa, 57’), Toni Rossell (Callicó, 81’) i Bas (Pep Vergara, 65’).GOLS:0-1 (46’) Xevi Germán. 0-2 (57’) Toni Rossell. 1-2 (69’) Gerard Muñoz.ÀRBITRE:Cobos Pujol.T.G.:Als locals Paneque i Casassa; i als visitants Bas, Callicó i Mora.COMENTARI:En el retorn del futbol territorial el Palamós va celebrar la primera victòria del curs al camp d’un Bescanó que encara no coneixia la derrota a la categoria gràcies a la major eficàcia de cara a porteria dels jugadors del degà. De fet, el partit va començar amb millors arribades del conjunt local, que van fer intervenir a Mamadou amb dues aturades de mèrit. A poc a poc el Palamós, que esperava més una oportunitat al contraatac, va arribar amb més perill però tampoc va trobar el camí del gol abans del descans. Sí que ho va fer just en la represa, quan Xevi Germán va fer el 0-1 amb un xut creuat. Deu minuts després, quan el Bescanó semblava que estava reaccionant i s’acostava a l’empat, Toni Rossell va fer el 0-2 en un contraatac ben executat. Els locals no es van rendir. Gerard Muñoz va fer l’1-2 aprofitant una centrada de Mas (69’) i van buscar l’empat, però el Palamós es va mantenir sòlid i va concedir molt poques ocasions fins al final.