2a divisió FEF

Ara tot es veu més clar

2a divisió B. El Llagostera supera el Cornellà amb remuntada inclosa (2-1) i aprofita l’ensopegada de tots els rivals que té per sota per agafar distància

Llagostera 2 Cornellà 1

LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Julen, Diego, Aleix Roig (Bigas, 46’); David García, Cortés (Manchón, 91’); Salvans (Guiu, 46’), Gil (Pitu, 85’), Dieste (Duba, 75’); i Sascha.CORNELLÀ:Juanma; Estellés, Borja, Pol Moreno; Agus Medina, Àlex Serrano (Marcet, 46’), Kevin Presa (Chiki, 74’), Dorca (Àlex Pla, 65’), Rulo (Gonzalo, 87’); Pablo Fernández (Ontiveros, 87’) i Eloy Gila.GOLS:0-1 (7’) Pablo Fernández. 1-1 (53’) Cortés. 2-1 (63’) Cortés, de penal.ARBITRE:Baiges Dones.T.G.:Als locals Gil, David García i Diego; i als visitants Àlex Serrano, Kevin Presa, Agus Medina, Max Marcet i Chiki.T.V.:Al visitant Albert Estellés (92’) per doble amonestació.

Hi ha victòries i victòries. I tothom sabia que totes les que s’aconseguien aquesta temporada eren més importants que mai, però la realitat és que sobre el paper poques tenen el pes que la que va aconseguir ahir el Llagostera. Els gironins van superar el Cornellà, un rival directe, després de capgirar el marcador. A més, amb una dosi de solvència i seguretat a l’altura de ben pocs. Això per si sol ja era vital, i d’aquesta manera deixa els del Baix Llobregat a quatre punts i amb la diferència de gols a favor. Però, per arrodonir la jornada, ni un dels equips que el Llagostera tenia per sota va sumar els tres punts. El Cornellà, l’Espanyol B i el Prat van perdre, l’Hospitalet no va passar de l’empat i l’Olot va descansar. Això deixa un panorama en la classificació pràcticament immillorable, ja que els gironins ja tenen més d’un partit de marge respecte a la zona baixa i podran visitar el Barça B i rebre el Nàstic amb una aparent tranquil·litat.

Creixent

Només pel que comporta en la classificació ja es resumeix el partit d’ahir, però a més va ser d’aquells que alimenten la confiança. L’inici va ser horrible, sí. El Cornellà va marcar el 0-1 en el minut 7, en la tercera ocasió que va tenir. Pablo Fernández, de cap a la sortida d’un córner, no va perdonar més els dubtes inicials i va posar el partit costa amunt. Després, però, el Llagostera ho va fer tot bé.

Durant la primera part els gironins ja van equilibrar forces, en el que va ser una dura batalla d’intensitat i poques ocasions. De fet, a poc a poc van anar menjant terreny a un Cornellà que, quan se’n va voler adonar, ja estava tocat i enfonsat. Abans del descans Sascha ja va avisar amb una rematada en planxa al pal, però la remuntada va arribar en la represa. Els gironins van sortir amb fam, a buscar l’àrea rival, i s’hi van acostar tant que ni els va fer falta rematar a porteria amb la pilota en joc. Amb la màgia a pilota aturada del peu de Cortés, que va repetir el doblet a casa de fa quinze dies, en van fer prou. L’empat, en el 53’, va arribar amb una falta executada a la perfecció i el 2-1 definitiu, en el 63’, va ser gràcies a un penal que va forçar Guiu. I un cop al davant en el marcador, el Llagostera va jugar amb el rellotge i va concedir poquíssim a un Cornellà que només va rematar una vegada a porteria i sense perill.

Me’n vaig molt satisfet perquè potser hem fet un dels millors partits d’aquest any contra un equip que guanya en camps difícils
El 0-1 ho ha complicat. Hem tingut paciència alternant joc directe amb possessió