Territorial

La federació preveu reprendre la competició el 20-21 de març

El secretari general de l’òrgan, Oriol Camacho, ha valorat les mesures del Procicat

El Procicat ha indicat avui que les competicions federades per a majors de 16 anys es podran practicar de nou a partir del proper dilluns 8 de març i això implica el retorn del futbol amateur i les categories juvenils.

La federació catalana de futbol s’ha pronunciat al respece, a través del seu secretari general, Oriol Camacho, que ha posat data per a la represa, el cap de setmana del 20-21 de març. “Fem una primera valoració positiva”, ha manifestat Camacho sobre la decisió del Procicat. “Una vegada coneguem amb exactitud les mesures, la federació reunirà els seus òrgans interns per adoptar les decisions oportunes i una data per la represa podria ser el cap de setmana del 20-21 de març”, ha manifestat.

El secretari general de l’ens presidit per Joan Soteras ha parlat també de la possibilitat que entri públic als camps i del toc de queda, que limita els horaris dels entrenaments. “Valorem positivament que aquestes mesures s’hagin adoptat per un termini de set dies i entenem que és un pas previ perquè algunes de les mesures que venim reivindicant com és la presència de públic als terrenys de joc i que es puguin tancar les instal·lacions tan als entrenaments com als partits de competició a les 23 h es puguin assolir les properes setmanes”, ha expressat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)