Champions

La llei de Haaland

Champions. Un altre doblet del noruec noqueja un Sevilla que hi va posar coratge i va tenir la pròrroga a tocar

B. Dortmund 2 Sevilla 2

BORUSSIA DORTMUND:Hitz, Mateu Morey, Emre Can, Hummels, Schulz (Zagadou, 89’), Delaney, Bellingham, Dahoud, Reus, Thorgan Hazard (Passlak, 66’) i Haaland.SEVILLA:Bounou, Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuña, Fernando (Rakitic, 86’), Joan Jordán (Papu Gómez, 60’), Óscar Rodríguez (Óliver Torres, 78’), Ocampos (De Jong, 60’), Suso (Munir, 86’) i En-Nesyri.GOLS:1-0 (35’) Haaland. 2-0 (54’) Haaland de penal. 2-1 (67’) En-Nesyri de penal. 2-2 (95’) En-Nesyri.ÀRBITRE:Cuneyt Çakir (turc). Grogues a Mateu Morey, Haaland, Emre Can, Acuña, Koundé, Jordán, Óscar, Fernando i Diego Carlos

Va ser decisiu a Sevilla i també a Dortmund. Amb quatre gols en dos partits, Erling Braut Haaland va apagar el somni d’un Sevilla que hi va posar coratge, que va quedar a les portes d’una pròrroga, però que no va poder fer res contra el gegant noruec.

Malgrat una primera meitat d’empènyer, de demostrar al Dortmund que volia intentar la gesta, el Sevilla no va generar grans ocasions de gol i en canvi els alemanys, amb poc, van saber generar una ocasió perquè Haaland, aprofitant que Reus ja havia eludit Bounou, enviés la pilota al fons de la porteria i posés encara més difícil la nit per a l’equip de Lopetegui.

Ja en dèficit en el marcador també en la tornada, el Sevilla ja no va poder reproduir el nivell dels primers minuts i Haaland va acabar de rematar una eliminatòria que ha governat amb mà de ferro. Després que li anul·lessin un gol per falta, en el segon llençament, després que Bono li aturés el primer però avançant-se abans del colpeig, el punta noruec va aprofitar un penal per batre per segona vegada el porter marroquí del Sevilla.

Quan semblava tot perdut, els andalusos hi van posar coratge, van atacar amb tot i, gràcies a un doblet d’En-Nesyri, van posar el cor del Dortmund en un puny, i van quedar a les portes d’una pròrroga. Finalment, però, els gols de Haaland acaben regnant a Europa.

DORTMUND - Sevilla 2-2 (5-4)
Juve PORTO 3-2 (4-4)