Champions

Un Atlético sense rauxa queda eliminat a Stamford Bridge (2-0)

Els colchoneros cauen sense generar massa ocasions també en la tornada a Stamford Bridge (2-0)

L’Atlético de Madrid està fora d’Europa després d’una nit estèril en què pràcticament no ha sabut generar ocasions de gol a la porteria del Chelsea i en què a sobre un gol de Ziyech li ha posat encara més difícil una eliminatòria que ha arrodonit Emerson per als londinencs en els darrers instants.

Empès pel resultat d’anada a atacar a Stamford Bridge, el Cholo Simeone ha trencat la defensa de tres centrals amb què venia jugant per donar pas a un 4-4-2 amb Marcos Llorente a la dreta i amb João Felix acompanyant a Luis Suárez.

Però més enllà de reclamar un penal d’Azpilicueta sobre Carrasco, l’Atlético ha tingut enormes dificultats per generar ocasions de gol i en canvi el Chelsea ha pogut gaudir d’espais a l’esquena que ha aprofitat per decantar una mica més l’eliminatòria abans del descans, quan una cavalcada de Timo Werner la ha acabat materialitzant Ziyech arribant tot sol al segon pal.

I encara que Simeone ha intentat diversos moviments en el segon acte, movent el sistema i fins i tot prescindint de Luis Suárez en la segona meitat, el seu Atlético no ha tingut ni l’empenta ni el futbol per revertir una nit adversa. Només un parell de xuts de João Felix han animat l’Atlético en un final de partit en què a sobre Stefan Savic ha estat expulsat per un cop de colze al pit de Rüdiger i en què Emerson ha acabat de sentenciar a la contra en el temps de descompte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)