Champions

El Madrid eludeix tres gegants camí cap a Istanbul

Champions. El conjunt blanc s’enfrontarà al Liverpool en els quarts i tres dels grans candidats, City, Bayern i PSG, aniran per l’altra banda del quadre

En aquests moments del trajecte ja no queden etapes assequibles, però després del sorteig d’ahir celebrat a Nyon, a Suïssa, el Real Madrid pot estar satisfet després d’haver eludit un possible encreuament fins a la final amb tres dels equips amb més potencial d’Europa. D’una banda, els dos últims finalistes, el Bayern i el PSG, i de l’altra, un dels equips en millor forma d’Europa, com és el Manchester City. Dins d’un panorama ja difícil, els blancs poden donar per bo l’encreuament amb un històric com el Liverpool, contra el qual reeditaran la final del 2018, però en un moment de força desconcert per al conjunt de Jürgen Klopp, farcit de lesions i havent enllaçat una ratxa de sis partits de lliga perdent a Anfield. Això sí, el conjunt red va despatxar amb prou suficiència un rival emergent com és el Leipzig en la fase de vuitens. “No crec que puguem dir que sigui un bon sorteig ni un mal sorteig. El Liverpool és un rival que en una eliminatòria pot sentenciar-te en qualsevol moment, igual que nosaltres. És un duel entre dos equips que han guanyat moltes Champions i que segur que ens exigirà molt des del vessant físic”, va augurar ahir el tècnic blanc, un Zinedine Zidane que, en cas de deixar a la cuneta els anglesos, s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Porto i el Chelsea en les semifinals. Del doble duel entre el PSG i el Bayern i el Manchester City de Pep Guardiola i el Borussia Dortmund de l’emergent Erling Braut Haaland sortirà l’altra eliminatòria camí cap a Istanbul, seu de la que hauria d’haver estat l’última final continental si el coronavirus no hagués fet acte de presència i la UEFA no hagués hagut d’improvisar una fase final a partit únic disputada a Lisboa, que va acabar coronant el Bayern.

SEMIFINALS

Si passen contra el Liverpool, els blancs es veuran les cares amb el Porto o el Chelsea
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)