3a divisió FEF

Ritxi Mercader: “Ens mereixíem dependre de nosaltres”

El migcampista del Peralada, autor del gol de la victòria contra el Figueres, creu que la inèrcia els pot ajudar en el partit decisiu contra el Vilassar

El Peralada es va endur el duel altempordanès contra el Figueres (2-1) on hi havia més de tres punts en joc, i és que gràcies al triomf els xampanyers dependran d’ells mateixos en l’última jornada per evitar la fase per la permanència, el principal objectiu que tenia l’equip a l’inici de curs. Tot gràcies a la victòria que el Banyoles va aconseguir al migdia contra el Vilassar (1-0), que és qui marca ara la sisena posició amb dos punts més que el Peralada quan en l’última jornada els xampanyers hauran de visitar els maresmencs en un duel que promet emocions fortes. “Vam arribar al camp motivats després de saber el resultat del Banyoles-Vilassar. Va ser una dosi d’il·lusió i optimisme i és veritat que jugar un derbi contra el Figueres sempre és especial, però sobretot el gran al·licient que teníem era que guanyant manteníem intactes les opcions mentre que perdent estàvem condemnats a jugar la fase per la permanència que és desagradable”, comenta Ritxi Mercader, el migcampista del Peralada que es va acabar convertint en l’heroi per marcar el gol que culminava la remuntada dels xampanyers: “Ens mereixíem dependre de nosaltres per tot el que hem fet aquesta temporada. Aquest equip no es rendirà passi el que passi diumenge però tenir aquesta opció a cara o creu era el més just que ens podia passar.”

Després de la remuntada contra la Unió el Peralada arribarà al duel decisiu contra el Vilassar, en què només li valdrà la victòria, amb la moral pels núvols, mentre que els locals comencen a tenir la por al cos quan fa un parell de setmanes ho tenien pràcticament fet: “Hem recuperat les bones sensacions. Vam tenir un inici de temporada excel·lent i després una raxa de resultats molt dolenta. Ni una cosa ni l’altra eren normals i ara fa uns dies que estem tenint més regularitat però no ens arribava el resultat fins aquest diumenge. Aquesta inèrcia que tenim ara ens pot ajudar i més perquè sabem que hem de guanyar sí o sí, així que sortirem a guanyar el partit des de l’inici, mentre que el Vilassar pensa que l’empat també li val i això pot ser contraproduent”, analitza Ritxi, feliç d’haver marcat el gol que manté vives totes les aspiracions dels xampanyers: “Sempre és positiu ajudar l’equip d’aquesta manera. és una alegria extra. L’aportació és del dia a dia i hi contribueix tot l’equip però marcant el gol de la victòria sempre tens aquella sensació d’haver aportat alguna cosa que ho fa especial.”

am arribar al camp motivats després de saber el resultat del Banyoles-Vilassar. Tenir un partit a cara o creu és el més just per aquest equip
Sabem que només ens val la victòria. Ells pensen que l’empat els hi val i això pot ser contraproduent
Ritxi Mercader
migcampista del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)