2a divisió FEF

La derrota a Olot, el cop més dolç per al Llagostera

El Llagostera va viure una penúltima jornada d’emocions contraposades. Dissabte al matí, abans de visitar l’Olot diumenge en el duel gironí, l’objectiu dels gironins era el d’aconseguir el punt que certifiqués matemàticament que els gironins evitaven el descens a tercera. A la tarda, però, l’empat de l’Andorra va obrir una nova finestra perquè el somni d’acabar en la tercera posició es feia real. Encara ho va ser més diumenge al matí, quan l’empat del Prat i la derrota de l’Espanyol B van assegurar al Llagostera la setena posició de la primera fase, que li permet eliminar qualsevol opció de baixar a tercera i centrar-se només en fites altes. Després de perdre el duel gironí (1-0) aquestes fites van quedar del tot acotades, i és que el Llagostera ja sap que en la segona fase lluitarà per jugar la temporada que ve a la 1a o la 2a divisió FEF. “Ens hem endut una gran alegria al migdia perquè a l’inici de la temporada érem un dels clar candidats a estar en la zona baixa però ens hem guanyat el dret de no haver de patir per jugar a tercera i lluitar per jugar a la nova categoria. Això ja és un premi perquè hem de ser conscients que som el Llagostera. Està clar que perdre contra l’Olot ens deixa tocats perquè teníem l’oportunitat per mirar d’acabar tercers en l’última jornada però també hem de ser justos i la realitat és que hi ha hagut tres equips millors que nosaltres”, va comentar Oriol Alsina després del partit contra l’Olot, sabent que els gironins ja han de centrar totes les seves forces a mirar d’acabar entre els dos primers classificats de la segona fase: “No tenim res a perdre i estem ben classificats en aquesta lligueta, així que anirem partit a partit a veure fins on podem arribar. Tenim uns rivals complicadíssims però mirarem de fer-ho el millor possible per aconseguir-ho”.

La resta de la jornada acompanya

El Llagostera ja coneix a cinc dels sis rivals que tindrà. D’una banda perquè el subgrup B es va acabar aquest cap de setmana i els equips que van acabar entre la quarta i la sisena posició són l’Hèrcules, La Nucía i l’Atlètic Llevant. D’altra, perquè en el subgrup A a banda del Llagostera el Lleida i el Cornellà ja no tenen cap opció ni d’acabar entre els tres primers ni de caure a la zona baixa. L’única plaça que balla l’ocuparan el Badalona o l’Andorra, si punxa en l’última jornada al camp del Lleida i els badalonins l’aconsegueixen superar en la classificació.

I la realitat és que tot i la derrota a Olot, passi el Badalona o l’Andorra els gironins continuen en la segona posició d’aquesta segona fase, perquè el Cornellà i el Lleida no van passar de l’empat i l’han igualat a punts, però els gironins surten beneficiats d’aquest triple empat i continuen per davant en la taula. A més, en el subgrup B l’Hércules, el millor classificat, va perdre contra La Nucía i ha deixat escapar uns punts preciosos que pot trobar a faltar en la segona fase. No s’ha d’oblidar, però, que en la segona fase els tres equips valencians que venen del subgrup B jugaran dos partits més que els quatre catalans per igualar el total de partits jugats, així que tenen més marge de millora i poden donar més d’un ensurt al final.

SIS RIVALS DE SET

1. Badalona 27 p. 19 pj.
2. Llagostera 26 p. 19 pj.
3. Lleida 26 p. 19 pj.
4. Cornellà 26 p. 19 pj.
5. Hèrcules 24 p. 18 pj.
6. La Nucía 23 p. 18 pj.
7. Atl. Llevant 22 p. 18 pj.
* Els set equips acabaran amb 26 partits jugats. Els catalans n’hauran jugat 20 a la primera fase i 6 a la segona i els valencians 18 a la primera i 8 a la segona.
El Llagostera se les haurà en la segona fase amb el Lleida, el Cornellà, La Nucía, l’Hèrcules, l’Atlètic Llevant i el Badalona o l’Andorra
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)