2a divisió FEF

El Badalona s’ha guanyat el dret a somiar

Opcions. El conjunt escapulat serà tercer i accedirà a la segona fase per lluitar per l’ascens a segona A si guanya al Barça B a casa i l’Andorra perd al Camp d’Esports contra el Lleida Esportiu

El Badalona està firmant una excel·lent temporada i gràcies al seu joc efectiu s’ha guanyat el dret a somiar fins a l’última jornada de la primera fase de la lliga. El conjunt escapulat es troba actualment en la quarta posició, s’ha assegurat la permanència a la categoria i opta encara a disputar una segona fase per lluitar per l’ascens a segona A. L’equip dirigit per Manolo González es troba a tres punts de l’Andorra, el tercer classificat, però té el goal average guanyat contra l’equip dirigit actualment per Eder Sarabia –empat al Prada de Moles d’Andorra la Vella (1-1) i victòria a terres catalanes (1-0)–. Els càlculs doncs són ben fàcils. El Badalona pisparà la tercera posició al conjunt del Principat si guanya a casa en la darrera jornada contra el Barça B i els andorrans perden en la seva visita al Camp d’Esports de Lleida (els dos partits el diumenge a les 12h).

Els badalonins encadenen dues setmanes sense sumar punts. En la penúltima jornada disputada, els escapulats van perdre al camp del Cornellà (2-0) i en l’última van descansar per exigències del calendari. Tot i això, els cinc punts dels últims divuit possibles que ha sumat l’Andorra –una de les tres últimes derrotes patides pel club presidit per Gerard Piqué va ser al camp del Badalona– han fet possible als badalonins arribar amb opcions fins a l’última jornada. A més, l’equip dirigit per Manolo González s’ha quedat com a únic candidat a prendre-li la plaça als de Sarabia després de la derrota que va patir el Llagostera al camp de l’Olot (1-0), que va deixar als gironins sense opcions d’atrapar la preuada tercera posició.

El Badalona no ho tindrà fàcil per accedir a la lluita per l’ascens a segona A en la segona fase, i és que, haurà de superar a un Barça B que encadena sis jornades sense perdre i apura les opcions de quedar honoríficament campió del subgrup A i superar al Nàstic, l’actual líder, amb dos punts més que els blaugrana. L’Andorra també haurà de suar de valent ja que el Camp d’Esports de Lleida és dels estadis més complicats de la categoria i, a més, els jugadors de la Terra Ferma intentaran sumar el màxim de punts per optar a l’accés a la 1a divisió FEF el curs vinent, una lluita a la que entraria el Badalona en cas de no aconseguir la carambola desitjada.

L’ÚLTIMA JORNADA A 2A B

Lleida Esp.-Andorra 12h
Llagostera-AE Prat 12h
Espanyol B-Olot 12h
Cornellà-Nàstic 12h
Badalona-Barça B 12h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)