2a divisió FEF

El Nàstic renova Pol Ballesteros fins el 2024

Aposta. L’extrem català i el club grana allarguen la seva vinculació. Ballesteros va arribar a l’entitat el curs 2017/18 per jugar a la Pobla de Mafumet i ara encadena dos anys al primer equip

El Nàstic de Tarragona ha anunciat un acord de renovació amb el seu atacant Pol Ballesteros. El club grana i l’extrem continuaran lligats fins el 30 de juny del 2024 després de firmar-se el nou contracte entre els dos. Nascut a Vilassar de Mar el 1996, Ballesteros va arribar al Nàstic el curs 2017/18 per jugar amb el filial, la Pobla de Mafumet. La temporada 2018/19, el futbolista de gran habilitat i profunditat, va marxar cedit al Sabadell, club en el qual va firmar uns bons números (29 partits i 5 gols) convertint-se en l’heroi de la permanència dels arlequinats gràcies a dues dianes que va fer en el duel decisiu a cara o creu contra l’Olot en la darrera jornada.

Les dues últimes campanyes, Pol Ballesteros ha militat en el primer equip del Nàstic. Sense ser titular, el davanter ha participat en la majoria de partits sortint des de la banqueta amb un rol de revulsiu que ha aprofitat sempre que ha pogut –la temporada passada va jugar 29 partits i va marcar dos gols i aquest curs ha jugat 16 enfrontaments i ha fet quatre dianes.

Aquesta és una nova aposta del Nàstic per un dels seus jugadors amb més projecció i talent, que gràcies al seu rendiment s’està consolidant en la categoria de bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)