Mundial

Espanya passa de la il·lusió a l’interrogant

Classificació mundial 2022. L’equip de Luis Enrique s’avança en una primera meitat mediocre i cedeix dos punts per un penal dubtós

Espanya 1 Grècia 1

ESPANYA:Unai Simón; Llorente, Sergio Ramos (Íñigo Martínez, 46’), Eric García, Gayá; Rodri, Koke (Thiago, 72’), Canales (Bryan Gil, 64’); Dani Olmo (Pedri, 64’), Ferrán Torres (Oyarzabal, 72’) i Morata.GRÈCIA:Vlachodimos; Bakakis, Papadopoulos, Tzavellas, Tsimikas (Kiriakopoulos, 80’); Zeca, Bouchalakis, Mantalos (Tzolis, 46’); Limnios (Siopis, 46’), Masouras (Fourtunis, 65’) i Bakasetas (Giakoumakis, 78’).GOLS:1-0 (33’) Morata. 1-1 (56’) Bakasetas, de penalÀRBITRE:Guida.T.G.:als locals Íñigo Martínez; als visitants Zeca i Giakoumakis.PÚBLIC:Sense públic.

Espanya va patinar en el primer partit de classificació per al mundial del 2022 en un partit avorrit contra Grècia. El conjunt de Luis Enrique, que augurava una revolució interna amb jugadors joves, va mostrar falta de fluïdesa contra un rival que es va tancar al darrere però que no va patir gaire per defensar-se.

Morata, en el minut 33, va avançar la selecció espanyola arreglant un primer temps en què només va tenir un xut al travesser del terrassenc Olmo. En el segon temps, un penal molt dubtós va deixar les taules en el marcador després que la roja intentés, sense gaire empenta, el gol del triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)