Copa Àfrica

Nuha Marong es classifica per a la fase final de la copa d’Àfrica amb Gàmbia

Fet històric. El davanter nascut a Santa Coloma de Farners i criat a Blanes, ha aconseguit l’accés al torneig després que la selecció del seu país superés 1-0 a Angola

El futbolista selvatà Nuha Marong passarà a formar part de la història de Gàmbia. La selecció de futbol del petit país de l’Àfrica occidental disputarà la propera edició de la copa d’Àfrica per primera vegada en la seva història. El davanter nascut a Santa Coloma de Farners i criat a Blanes és un dels membres de la convocatòria del combinat que ahir va aconseguir superar la selecció d’Angola i obtenir la classificació. Nuha, actualment al filial del Granada, no va jugar cap minut, però darrerament és un dels fixes en les convocatòries del seleccionador Tom Saintfiet.

Nuha va començar a despuntar jugant a futbol a Lloret. L’estiu del 2013, amb només 20 anys, Oriol Alsina el va fitxar pel Llagostera i en el seu primer curs a segona B va convertir-se en l’heroi de l’entitat fent el gol que permetia als llagosterencs pujar a segona A en l’eliminatòria decisiva contra el Nàstic.

Des de la seva aventura al Llagostera, Nuha ha militat en diversos equips com el Sant Andreu, l’Elx B, l’Osasuna B, l’Atlètic Saguntí, l’Atlètic Balears, el Racing de Santander, club amb el qual va debutar a segona A, i finalment al Granada B. Els múltiples equips no han trencat la projecció del català, que lluita per fer-se un lloc en el futbol professional.

De moment, Nuha podria tenir l’oportunitat de participar en la fase final de la copa d’Àfrica 2021 que se celebrarà a Camerun, tot un esdeveniment al continent africà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)