Mundial

Dinamarca es regala un festival

Classificació mundial. Els danesos han signat la golejada de la jornada fent vuit gol contra Moldàvia. Les grans favorites no fallen i tiren els seus partits endavant amb solvència

La segona jornada de partits de classificació per al mundial de Qatar va deixar com a resultat més sorprenent el 8-0 que va clavar Dinamarca a Moldàvia. En el futbol modern es fa difícil veure marcadors escandalosos i cada vegada sovintegen menys.

Més enllà d’això, no hi ha hagut cap sorpresa destacable i tots els favorits han tirat els seus partits endavant amb solvència. Suècia, en el grup d’Espanya, ha aconseguit una victòria per 0-3 contra Kosova i segueix líder de grup. Més complicat ho ha tingut Alemanya, que va guanyar per la mínima Romania amb un gol solitari de Serge Gnabry en la primera part. França es va imposar al Kazakhstan (0-2) i Itàlia ho va fer contra Bulgària amb un resultat idèntic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)