Mundial

Triomf i ridícul majúscul

Classificació mundial. Espanya obté un triomf marcat per la censura en els comentaris de TVE i la retolació en minúscula de Kosova

Espanya 3 Kosova 1

ESPANYA:Unai Simón, Llorente, Eric García (Sergio Ramos, 86’), Iñigo Martínez, Alba, Busquets (Rodri, 82’), Pedri (Fabián, 68’), Koke, Ferran Torres, Dani Olmo (Canales, 82’), Morata (Gerard Moreno, 68’).KOSOVA:Ujkani, Vojvoda, Dresevic, Aliti, Hadergjonaj, Halimi (Idriz Voca, 82’), Kryezlu, Kololli (Arber Zeneli, 57’), Celina, Rashica (Lirim Kastrati, 55’), Muriqi.GOLS:1-0 (34’) Dani Olmo; 2-0 (36’) Ferran Torres; 2-1 (70’) Besar Halimi; 3-1 (75’) Gerard Moreno.ÀRBITRE:Jakob Kehlet. T.G..Hekuran Kryeziu (49’).

Espanya va guanyar a Kosova en un duel sense història. La tensió era lluny de la gespa. Aquí, el joc geopolític era més que evident. La FIFA ja havia advertit la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que no podia cometre cap irregularitat amb els himnes ni el desenvolupament del partit. Llavors només quedaven els subterfugis per evitar les sancions esportives. I aquesta feina ha caigut en mans de TVE. L’ens públic, que va retransmetre el partit, va buscar subterfugis per agafar distància amb Kosova fent referència al país com a “equip de la federació de Kovova” i “equip kosovar”. Però el més divertit, o més ben dit, més còmic, va ser la retolació en minúscula de Kosova. Una manera de minimitzar el país que va ser la mofa a les xarxes social. Un triomf, però amb un ridícul majúscul i, fins i tot, grotesc per part de l’Estat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)